Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota 86 GR Sport: Και για καθημερινή χρήση

Ελλάδα 2:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota 86 GR Sport: Και για καθημερινή χρήση

ΝΕΑ

Toyota 86 GR Sport: Και για καθημερινή χρήση

ΝΕΑ

Η Toyota και η Gazoo Racing έχουν εισαγάγει μια χούφτα μοντέλα υψηλής απόδοσης στο παρελθόν, αλλά το τελευταίο τους προϊόν, το 86 GR Sport, είναι λίγο πιο συγκρατημένο. Σπορ αυτοκίνητο για καθημερινή οδήγηση, έχει εξοπλιστεί με μπροστινό διαχωριστικό, αεροδυναμικές πλευρικές ποδιές, τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών με μαύρο φινίρισμα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι τελευταίοι υποστηρίζονται από ένα σύστημα πέδησης Brembo με κόκκινες δαγκάνες. Υπάρχουν μόνο τρία εξωτερικά χρώματα τα οποία περιλαμβάνουν, το Crystal Black Silica, το Crystal White Pearl και το Pure Red. Οι εσωτερικές αλλαγές είναι περιορισμένες, αλλά οι σχεδιαστές εγκατέστησαν ένα δερμάτινο τιμόνι μικρότερης διαμέτρου καθώς και ένα λογότυπο GR. Το συγκεκριμένο εμφανίζεται επίσης στο κουμπί start/stop καθώς και στο ταμπλό οργάνων. Στο μέτωπο των επιδόσεων, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε, καθώς η μόνη αλλαγή φαίνεται να είναι η προσθήκη ενός πίσω βραχίονα που υπόσχεται να αυξήσει την ακαμψία. Το αυτοκίνητο διαθέτει το γνωστό 4κύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει 207 PS και 212 Nm ροπής. Μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο 6άρι ή με αυτόματο 6άρι κιβώτιο.

Toyota_86_gr_sport-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την εισαγωγή του 86 GR Sport, η Toyota ανακοίνωσε αρκετά ανάλογα εξαρτήματα. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές είναι ένα σύστημα ψυχαγωγίας περιορισμένης έκδοσης με πλοήγηση GPS. Το σύστημα διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, “αγωνιστική συσκευή εγγραφής” και ποικιλία οθονών με ταχεία απόκριση.