Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Του έριξαν πρόστιμο γιατί έτρεχε με 696 χιλιόμετρα με Astra

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Του έριξαν πρόστιμο γιατί έτρεχε με 696 χιλιόμετρα με Astra

ΝΕΑ

Του έριξαν πρόστιμο γιατί έτρεχε με 696 χιλιόμετρα με Astra

ΝΕΑ

Κοιτούσε την κλήση και φυσικά το πρόστιμο και δεν πίστευε τι συνέβη έτσι ξαφνικά. Ο οδηγός του Opel Astra -και εμείς- σε σοκ!

Advertisement
Advertisement


Στο newsauto είχαμε δημοσιεύσει την περίπτωση του οδηγού από τη Λάρισα, ο οποίος είδε στο γραμματοκιβώτιό του ειδοποίηση να πληρώσει μία κλήση αξίας 60.000 ευρώ.

Όμως συμβαίνουν και στις χώρες – πρότυπα για τη λειτουργία του κράτους τους, όπως συνέβη στον Βέλγο οδηγό ενός Opel Astra! Και μπορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο , αφού απέσπασε και τον τίτλο ως το Ελληνικό Car Of The Year το 2023, όμως τέτοιες τελικές δεν καλύπτει. Και ποιο αυτοκίνητο τις πιάνει άλλωστε; Στο Βέλγιο πάντως τα ραντάρ τους πιάνουν και αυτές τις ταχύτητες..

Πιο συγκεκριμένα τα 696 χιλιόμετρα την ώρα, κατέγραψε σταθερή κάμερα-ραντάρ στην πόλη Quiévrain, στο Βέλγιο, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία. Εκεί το όριο ταχύτητας στην περιοχή ήταν μόνο 50 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο γράμμα που στάλθηκε από τις αρχές στον άτυχο οδηγό, ύστερα από διόρθωσ» της καταγραφής του ραντάρ, η πραγματική του ταχύτητα ήταν 654,24 χλμ./ώρα!

facebook radar 640

Φυσικά, ο ιδιοκτήτης του Opel Astra ζήτησε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της τοπικής τροχαίας, οι οποίοι έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος τους πληροφορώντας τον ότι τελικά η ταχύτητά του ήταν λίγο πιο πάνω από τα 65 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το πρόστιμο ο οδηγός δεν το γλίτωσε, ωστόσο δεν δίστασε να ποστάρει στο Facebook το γράμμα των αρχών με την απίστευτη ταχύτητα που καταγράφηκε, κερδίζοντας χιλιάδες like και share σε λίγες μόνο ώρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρόστιμα μαμούθ στους πονηρούς εκδρομείς
Έρχονται τα ραντάρ «φόβος και τρόμος» των οδηγών
ΣΟΚ: Του ήρθε κλήση 60.000 ευρώ

Advertisement