Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τώρα μπορείτε να έχετε ασορτί Porsche 911 Turbo S και ιδιωτικό jet

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τώρα μπορείτε να έχετε ασορτί Porsche 911 Turbo S και ιδιωτικό jet

ΝΕΑ

Τώρα μπορείτε να έχετε ασορτί Porsche 911 Turbo S και ιδιωτικό jet

ΝΕΑ

Μια νέα συνεργασία της Porsche και της Embraer που ειδικεύεται στην κατασκευή ιδιωτικών αεροπλάνων, δίνει τη δυνατότητα σε όσους μπορούν και θέλουν να έχουν ίδια εμφάνιση στην 911 Turbo S και στο ιδιωτικό τους Phenom 300E.

Advertisement
Advertisement

Όταν έχει κάποιος αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα jet για τις επιχειρηματικές και όχι μόνο μετακινήσεις του, σίγουρα θα μπορεί να αποκτήσει και την ανάλογη Porsche 911 Turbo S.

Η Βραζιλιάνικη εταιρεία κατασκευής ιδιωτικών αεροσκαφών και η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα αποκλειστικό ζευγάρι. Οι πελάτες της Embraer που παραγγέλνουν μια ειδική έκδοση του Phenom 300E μπορούν επίσης να αγοράσουν την αντίστοιχη Porsche 911 Turbo S. Μιλάμε για την ειδική έκδοση “Duet” η κατασκευή της οποίας θα περιοριστεί στις 10 μονάδες. Το σπορ αυτοκίνητο και το  επιχειρηματικό jet διαθέτουν τα ίδια δίχρωμα χρώματα -Platinum Silver Metallic (γυαλιστερό) και ματ (σατινέ) Jet Grey Metallic, με διακοσμητικές λωρίδες σε Brilliant Chrome και Speed ​​Blue. Και στις δύο περιπτώσεις, όλη η βαφή γίνεται με το χέρι.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτουν επίσης ένα λογότυπο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη συνεργασία. Εμπνευσμένο από την αεροδυναμική, αποτελείται από μια στυλιζαρισμένη πτέρυγα αεροπλάνου του Phenom 300E και την πίσω πτέρυγα της ναυαρχίδας 911 από το πακέτο Sport Design. Το λογότυπο Duet υπάρχει στο εξωτερικό και στο εσωτερικό και των δύο προϊόντων. Είναι ανάγλυφο στα προσκέφαλα και διαθέτει επίσης το σήμα περιορισμένης έκδοσης. Η πολύ ιδιαίτερη 911 Turbo S διαθέτει επίσης πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την αεροπορία, όπως ο αριθμός αναγνώρισης του αντίστοιχου jet στην κάτω πλευρά της πίσω πτέρυγας και το φωτιζόμενο «No step» με κόκκινο χρώμα στα μαρσπιέ της κορυφαίας έκδοσης του μοντέλου της Porsche.

Στο εσωτερικό, οι επιβάτες αντιμετωπίζονται επίσης με ένα ειδικό συνδυασμό χρωμάτων που συνδυάζει δέρμα μαύρο και λευκό, ραφή Speed ​​Blue, δερμάτινο τιμόνι που ταιριάζει με τα αντίστοιχα χειριστήρια του jet, πακέτο εσωτερικού Carbon με γυαλιστερό φινίρισμα και άλλες λεπτομέρειες που έχουν στόχο να τονίσουν την «συγγένεια» μεταξύ αυτοκινήτου και αεροσκάφους. Με δεδομένο το ότι η τιμή του Embraer Phenom 300E είναι στα 9,45 εκατομμύρια δολάρια, είναι μάλλον λογικό να υποθέσουμε πως όποιος επιλέξει την έκδοση “Duet” θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω. Κάτι που μάλλον δεν θα του είναι πρόβλημα.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Porsche Taycan Cross Turismo χωρίς καμουφλάζ

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Murray T50 (VIDEO)

Porsche 911 Turbo S με 850 ίππους από την Manhart

Advertisement