ΝΕΑ

Top Gear Live: Ούτε σε ντέρμπι τόσος κόσμος

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Top Gear Live: Ούτε σε ντέρμπι τόσος κόσμος

ΝΕΑ

Top Gear Live: Ούτε σε ντέρμπι τόσος κόσμος

ΝΕΑ

Περισσότερα από 58.000 άτομα βρέθηκαν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Κάζιμιρ Γκόρσκι» της Βαρσοβίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ζωντανό πρόγραμμα της δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου. Πρόκειται για ρεκόρ παρουσίας κόσμου στο Top Gear Live, με τις κερκίδες να είναι γεμάτες στο γήπεδο όπου τον Ιούνιο του 2012 η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πολωνία, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Το «μενού» περιλάμβανε από supercars μέχρι αρματοδρομίες, με scooter να έχουν πάρει τη θέση των αλόγων. Το τρίο Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, μαζί βέβαια με τον Stig. Οι τέσσερις τους εκπροσώπησαν την Αγγλία στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την Πολωνία, με τα Suzuki Swift να προσπαθούν να στείλουν την τεράστια μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

«Ως γνήσιοι Βρετανοί ηττηθήκαμε στον ποδοσφαιρικό αγώνα, όμως η όλη εμπειρία ήταν εκπληκτική», σχολίασε με χιούμορ ο Κλάρκσον. Το πρόγραμμα του Top Gear Live για το 2014 περιλαμβάνει εμφανίσεις στην Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, τη Ρωσία και τη Σκωτία.[nggallery id=3004]