Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Τον Οκτώβριο το Polestar 3

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τον Οκτώβριο το Polestar 3

Mobility

Τον Οκτώβριο το Polestar 3

Mobility

Η Polestar έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του νέου της μοντέλου τον Οκτώβριο, με τις παραδόσεις στους πελάτες του ηλεκτρικού SUV να υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Advertisement
Advertisement

Παρά τα προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού, η Polestar ανακοίνωσε πως έκανε πωλήσεις- ρεκόρ μέσα στους πρώτους 4 μήνες του 2022.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων πούλησε 13.600 αυτοκίνητα από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2022, σχεδόν διπλάσιες από τις πωλήσεις της στο πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους. Οι παραγγελίες που έχει δεχτεί, είναι υπερτριπλάσιες σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2021, καθώς είναι τώρα 23.000. Η Polestar αποκάλυψε μια επίσημη εικόνα του 3 τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, δείχνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το τρίτο της μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το 3 θα είναι η πρώτη προσπάθεια της Polestar στην κατηγορία των SUV και θα παράγεται στο εργοστάσιο της Volvo, στο Charleston στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, μαζί με τον αντικαταστάτη του Volvo XC90. Λίγο καιρό πριν, ο Thomas Ingenlath, CEO της εταιρείας, είπε σε συνέντευξή του ότι το 3 θα έχει δύο σειρές καθισμάτων, όχι τρεις, και ότι θα κυκλοφορήσουν και οι δύο εκδόσεις με μονό και διπλό κινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι μελωδίες των Polestar Spaces (video)
Τεράστια παραγγελία της Hertz στην Polestar
Δοκιμή: Volvo C40 Recharge P8 AWD

 

Advertisement

 

 

Advertisement