ΝΕΑ

Τον απέλυσαν με 91.500 πενταροδεκάρες βουτηγμένες στο λάδι! (+video)

Ελλάδα 23:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τον απέλυσαν με 91.500 πενταροδεκάρες βουτηγμένες στο λάδι! (+video)

ΝΕΑ

Τον απέλυσαν με 91.500 πενταροδεκάρες βουτηγμένες στο λάδι! (+video)

ΝΕΑ

Εταιρία αυτοκινήτων στις ΗΠΑ βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να εκδικηθεί έναν υπάλληλό της. Ο οποίος πάντως πήρε το αίμα του πίσω.

Advertisement

Η παράξενη και τόσο ενοχλητική ιστορία πηγαίνει πίσω στο 2021 όταν μία εταιρία πώλησης αυτοκινήτων είχε βρει ένα πολύ άσχημο τρόπο να εκδικηθεί έναν υπάλληλό τους που δήλωσε παραίτηση.

Ο εργαζόμενος της εταιρίας AOK Walker Luxury Autoworks είχε ζητήσει, όπως δικαιούται από το νόμο, άδεια για να φροντίσει τα παιδιά του.

Όμως η εταιρία το είχε αρνηθεί και αυτός παραιτήθηκε. Η εταιρία τότε είχε αποφασίσει να του πληρώσει τον τελευταίο μισθό σε ένα βουνό από 91.500 λεπτά του δολαρίου. Και μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να τα καλύψει και με πετρέλαιο.

Advertisement

Εκτός αυτού του είχε δώσει και μία επιστολή όπου πάνω της έγραφε μία βρισιά προς τον υπάλληλο.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει τότε τα δικαστήρια τα οποία τελικά δικαίωσαν τον υπάλληλο. Και μάλιστα υποχρέωσαν την εταιρία να του καταβάλει επιπλέον 39.934 δολάρια, γιατί όπως φαίνεται του χρωστούσε και υπερωρίες (όπως και σε άλλους υπαλλήλους).

Οι αρχές επισήμαναν ότι ο Miles Walker, ιδιοκτήτης της AOK Walker Luxury Autoworks, είχε παραβιάσει τον νόμο περί δίκαιων εργασιακών προτύπων μη καταβάλλοντας τα δεδουλευμένα

Advertisement

Επίσης υποχρέωσαν την εταιρία να αφαιρέσει τις δυσφημιστικές αναφορές στον εργαζόμενο και να μην ασχοληθεί και πάλι μαζί του στο μέλλον. Και επίσης να αναρτήσει στην εταιρία την απόφαση του δικαστηρίου αλλά και ειδική κάρτα με τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πήγε στα δικαστήρια την Tesla και πήρε απίστευτη αποζημίωση
Γιατί το Twitter σέρνει στα δικαστήρια τον Elon Musk;
Ποια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία πάνε δικαστήρια για τις ποτηροθήκες; – Τι συνέβη