Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το VW ID.4 γίνεται pick-up

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW ID.4 γίνεται pick-up

Mobility

Το VW ID.4 γίνεται pick-up

Mobility

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την επίσημη πρεμιέρα του VW ID.4 και ήδη το πρώτο ηλεκτρικό SUV της VW αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη ψηφιακή μετατροπή του σε pick-up

Advertisement
Advertisement

Για πολλούς το VW ID.4 θεωρείται το πιο σημαντικό μοντέλο της ηλεκτρικής οικογένειας ID καθώς θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό VW που θα φθάσει στην αγορά των ΗΠΑ αποκτώντας έτσι ένα σαφώς πιο διευρυμένο εμπορικό πεδίο σε σχέση με το ID.3.

Έχοντας προφανώς στο μυαλό του την αγάπη του αμερικάνικου κοινού στα pick-up o βραζιλιάνος σχεδιαστής Kleber Silva, που στο παρελθόν μας έχει απασχολήσει με αρκετές πρωτότυπες ψηφιακές δημιουργίες, έδωσε στο ID.4 μια άκρως ενδιαφέρουσα αλλά και καλαίσθητη σχεδιαστική ταυτότητα παρουσιάζοντάς το ως pick-up. Ο σχεδιαστής έχει κρατήσει ουσιαστικά ανέγγιχτο το εμπρός μέρος αλλά και όλο το αμάξωμα μέχρι το τελείωμα των πίσω θυρών . Από εκεί και πέρα ξεκινά η παρέμβαση του σχεδιαστή ο οποίος στη θέση της πέμπτης πίσω πόρτας έχει προσαρμόσει μια καρότσα με σχετικά μικρό εμβαδό αλλά αρκετή για να δώσει το κατάλληλο ύφος.

vw-id4-render

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα καλαίσθητο με την καρότσα να δένει αρμονικά με την υπόλοιπη γραμμή του ID.4 το οποίο σίγουρα έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον βραζιλιάνο σχεδιαστή ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει το γερμανικό ηλεκτρικό SUV σαν βάση για αρκετές ακόμα εκδοχές όπως την άκρως ενδιαφέρουσα GTX η οποία αφορά μια πρόταση του ID.4 με αμάξωμα που έχει σαφείς επιρροές από coupe, μια τάση που βλέπουμε πως κερδίζει συνεχώς έδαφος στην κατηγορία των SUV.

vw-id4-render

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Volkswagen Golf GTI: Η παράδοση συνεχίζεται

Η Volkswagen πουλάει την Bugatti σε Κροάτες!

Advertisement

Το VW Karmann Ghia κλείνει τα 65 έτη!