Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Volkswagen Transporter πραγματικό κελί!

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Volkswagen Transporter πραγματικό κελί!

ΝΕΑ

Ένα Volkswagen Transporter πραγματικό κελί!

ΝΕΑ

Η Volkswagen Commercial Vehicles που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε την τελευταία της δημιουργία, ένα Transporter διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο που κερδίζει άξια τον άτυπο τίτλο του αυτοκινούμενου κελιού.

Advertisement
Advertisement

 

Η βρετανική Volkswagen Commercial Vehicles δημιούργησε την συγκεκριμένη διαμόρφωση για το Transporter για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της βρετανικής Αστυνομίας και όπως καταλαβαίνετε κύρια προτεραιότητα του συγκεκριμένου Transporter είναι η ασφαλής μεταφορά έως και δύο κρατουμένων από το ένα σημείο στο άλλο.

Advertisement
Advertisement

Για να το πετύχει αυτό η Volkswagen Commercial Vehicles μετέτρεψε τον μισώ ωφέλιμο χώρο φόρτωσης του Transporter σε κελί, τοποθετώντας μία συρόμενη ατσάλινη πόρτα με μεταλλικό πλέγμα στα “παράθυρα” μπροστά και μία παρόμοια πόρτα στο πίσω μέρος, η οποία ανοίγει συμβατικά και έρχεται να προστεθεί ως μέτρο ασφάλειας στις εξωτερικές πόρτες του μοντέλου της VW. Τα πίσω παράθυρα φυσικά δεν έχουν “ανοιχτεί” ούτε και εκείνα που κανονικά θα υπήρχαν στις πίσω πόρτες του γερμανικού van.

Advertisement

Παράλληλα οι άνθρωποι της Volkswagen τοποθέτησαν στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης και δύο καθίσματα που είναι αντίθετα με την φορά κίνησης. Προφανώς προορίζονται για τους δεσμοφύλακες με τους τελευταίους να έχουν άμεση οπτική παρακολούθηση του κρατούμενου. Να σημειωθεί ότι καμία από τις πίσω πόρτες δεν ανοίγει από μέσα, ενώ στον εξοπλισμό του μοντέλου που φέρει τον δίλιτρο turbodiesel της VW απόδοσης 150 ίππων, έχουν προστεθεί όλα τα απαραίτητα για αστυνομική χρήση, όπως είναι ο φάρος, στρόμπο φώτα μπροστά αλλά και σειρήνα ισχύος 100 Watt.

Advertisement

Αυτό είναι το τρίτο μοντέλο που παρουσιάζει η βρετανική Volkswagen Commercial Vehicles για τις ανάγκες τις εγχώριας Αστυνομίας, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο ειδικά τροποποιημένο Caddy για μεταφορά αστυνομικών σκύλων αλλά και στο μεγαλύτερο σε μέγεθος Crafter που προορίζεται για καταστολή και φέρει μεταξύ άλλων το δικό του κελί.