Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To VisionGTI στο Gran Turismo (video)

Ελλάδα 22:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To VisionGTI στο Gran Turismo (video)

ΝΕΑ

To VisionGTI στο Gran Turismo (video)

ΝΕΑ

Η Volkswagen «τρέχει» στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο νέος της εκπρόσωπος εκεί είναι το Golf VisionGTI που ίσως θυμάστε από παλαιότερο άρθρο μας (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ). Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που δημιουργήθηκε για την έκθεση Worthersee που πάντα περιλαμβάνει «ανήσυχες» εκδοχές διαφόρων μοντέλων.

Αυτό το «φανταστικό» δημιούργημα της μάρκας από το Βόλσφμπουργκ εφοδιάζεται με 3λιτρο V6 κινητήρα απόδοσης 503 PS και 57.1 kgm ροπής. Ότι πρέπει δηλαδή για να πρωταγωνιστήσει στο Gran Turismo 6!

Advertisement
Advertisement

Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος προσέγγισης της γερμανικής μάρκας σε αυτό το video. Οι σχεδιαστές της VW AG, Malte Hammerbeck και Domen Rucigaj, «λιώνουν» μπροστά από μία οθόνη, παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι με διάφορα Golf προηγούμενων γενιών. Ώσπου εμφανίζεται ο επικεφαλής του τμήματος, Klaus Bischoff, ρίχνοντας την ιδέα: «Γιατί δεν φτιάχνετε ένα δικό σας Golf»;

Οι δύο λοιπόν σχεδιαστές αρχίζουν τη δουλειά, ετοιμάζοντας το καλύτερο δυνατό «θηρίο» για το παιχνίδι που δημιούργησε ο Kazunori Yamauchi, βασιζόμενο φυσικά στο πρωτότυπο που είχαμε δει πέρυσι στην Αυστρία.