Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Trax το προτιμούν νέοι και μάλιστα γυναίκες!

Ελλάδα 22:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Trax το προτιμούν νέοι και μάλιστα γυναίκες!

ΝΕΑ

Το Trax το προτιμούν νέοι και μάλιστα γυναίκες!

ΝΕΑ

Μεγάλη είναι η ζήτηση που έχει το Chevrolet Trax στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού και μάλιστα με ενδιαφέρον… πελατολόγιο.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΓΡΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση, όσον αφορά στις πωλήσεις στην κατηγορία των μικρών SUV. Το Trax είναι μόνο πίσω από το Buick Encore, το οποίο είναι ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά με μια διαφορετική εμφάνιση.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, το Chevrolet Trax ξεπέρασε τις 6.000 πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μικρό SUV είναι υπεύθυνο για την προσέλκυση νέων πελατών σε εκθεσιακούς χώρους της Chevrolet, καθώς το 47% των αγοραστών του Trax είναι νέοι και μάλιστα από αυτούς, το 58% αποτελείται από γυναίκες, γεγονός που κατατάσσει την εταιρεία στην πρώτη θέση, καθώς είναι το υψηλότερο ποσοστό στην κατηγορία. Επιπλέον, το 19% των νέων καταναλωτών είναι ηλικίας κάτω των 35 χρόνων.

Advertisement
Advertisement

Ο Steve Majoros, διευθυντής μάρκετινγκ για τα αυτοκίνητα και τα crossovers της Chevrolet, είπε: «Το Trax παρέχει στους πελάτες μία άλλη επιλογή στο χαρτοφυλάκιο της Chevrolet μεταξύ των μικρών αυτοκινήτων και των SUV και τους προσφέρει ένα καλά εξοπλισμένο, υψηλού επιπέδου SUV, το οποίο δεν υπήρχε σαν επιλογή πρωτύτερα. Έτσι ελπίζουμε ότι αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος να κερδίσουμε πελάτες για μια ζωή».

Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές, η μικρή κατηγορία SUV αναμένεται να συνεχίσει  την αλματώδη ανάπτυξή της (και στις ΗΠΑ).

Advertisement

«Το μικρό αυτό αυτοκίνητο έχει δει εντυπωσιακή αύξηση της κυκλοφορίας του τόσο στις Η.Π.Α. όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Από το σύνολο των αγοραστών αυτοκινήτων, πάνω από το 36% προσανατολίστηκε στα SUV και CUV το 2013 και περίπου το 46% το 2014», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Michelle Krebs, αναλυτής στο AutoTrader.com.