Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny της Twisted ΔΕΝ είναι ευκαιρία!

Ελλάδα 2:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Suzuki Jimny της Twisted ΔΕΝ είναι ευκαιρία!

ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny της Twisted ΔΕΝ είναι ευκαιρία!

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος Twisted που έχει «χτίσει» τη φήμη του με τις επεμβάσεις σε πολυτελή εκτός δρόμου μοντέλα της Land Rover και όχι μόνο, προτείνει ένα ιδιαίτερο Suzuki Jimny.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία υποστηρίζει πως αυτό θα είναι το απόλυτο Suzuki Jimny σε όλους τους τομείς, καθώς είναι συνολικά αναβαθμισμένο.

Στις δύο εικόνες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, φαίνονται δύο εκδοχές. Η ασημένια με τις γκρι λεπτομέρειες και η κίτρινη με τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα που δίνουν λίγο ρετρό διάθεση στο σύνολο, έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τους τροχούς. Τόσο οι μαύρες ζάντες, όσο και τα ελαστικά, καθιστούν σαφές πως το Jimny αυτό δεν «αστειεύεται» σε ότι έχει να κάνει με την εκτός δρόμου κίνηση.

Advertisement
Advertisement

Η Twisted που έχει έδρα στο Γιόρκσαηρ είναι γνωστή για τις επεμβάσεις της σε Land Rover Defender και αυτή είναι η πρώτη φορά στα 21 χρόνια που δραστηριοποιείται, που ασχολείται με κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Ο Charles Fawcett, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Twisted, περιέγραψε το Suzuki Jimny ως ένα «αγνό, σωστό off-roader» προσθέτοντας ότι είναι «σχεδόν μια μινιατούρα των Defender, με παρόμοια αρχιτεκτονική και αναλογική αίσθηση».

Συγκεκριμένες λεπτομέρειες του μοντέλου θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο έτος, καθώς ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί με ποιο τρόπο το Jimny θα προσφέρει περισσότερη δύναμη και πολύ καλύτερες επιδόσεις στις εκτός δρόμου υποχρεώσεις του. Αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι πως θα έχει το πακέτο τροχών και ελαστικών της Twisted.

Advertisement

Επιπλέον, θα είναι βελτιωμένη η ανάρτηση, εκτεταμένη η ηχομόνωση καθώς και αναβαθμισμένο το σύστημα πολυμέσων. Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν προκύπτει «δικαιολογία» για τα σχεδόν 60.000 ευρώ που θα κοστίζει κάθε ένα από τα αυτοκίνητα που θα διαθέσει η Twisted στην αγορά- τα οποία θα είναι λίγα, μια και ο βελτιωτικός οίκος κάνει λόγο για περιορισμένη παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS vs Suzuki S-Cross 1.4 2WD
Κι όμως! Είναι Suzuki Jimny!
Ποιο ηλεκτρικό ξεπούλησε μέχρι το 2024;

Advertisement