Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εντυπωσιακής εμφάνισης Suzuki Misano (+video)

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακής εμφάνισης Suzuki Misano (+video)

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακής εμφάνισης Suzuki Misano (+video)

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο μοντέλο της Suzuki, με τον ευφάνταστο τίτλο Misano αποτελεί δημιούργημα μίας ομάδας τελειόφοιτων σπουδαστών.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις διασημότερες σχολές car design στην Ευρώπη είναι το Istituto Europeo di Design που εδρεύει στο Torino ως είθισται κάθε χρόνο οι τελειόφοιτοι φοιτητές αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο μοντέλο, ως μέρος της πτυχιακής τους.

Το φετινό δημιούργημά τους προήλθε μετά από συνεργασία της συγκεκριμένης σχολής κυρίως με τη Suzuki και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα διθέσιο, με αρκετά στοιχεία από μοτοσικλέτα, speedster μοντέλο, από το οποίο δεν λείπουν αρκετά εξεζητημένα στοιχεία. Όπως για παράδειγμα η διάταξη των θέσεων οδηγού-συνοδηγού, όπως την γνωρίζουμε από τα δίτροχα, αλλά και αντικατάσταση του παραδοσιακού τιμονιού με ένα joystick.

Advertisement
Advertisement

Η ιδιαίτερη σχεδίασή του, όπως και οι κόμπακτ διαστάσεις του (μήκος 4,0 μέτρα, ύψος 1,0 μέτρο), οι μεγάλοι τροχοί της OZ Racing που φιλοξενούν ελαστικά της Pirelli και ο κωδικός που παραπέμπει στην ομώνυμη ιταλική πίστα αγώνων, χαρίζουν στο Misano μία άκρως δυναμική εικόνα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα βρίσκεται ως έκθεμα στο Μουσείο Αυτοκινήτου του Torino, από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Aston Martin V12 Speedster εμπνέεται από την κλασσική DBR1
Oppo: Από smartphones, τώρα και ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Με προδιαγραφές πίστας το ηλεκτρικό Baltasar Revolt

Advertisement