Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny και σε pickup

Ελλάδα 7:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Suzuki Jimny και σε pickup

ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny και σε pickup

ΝΕΑ

Αντιπρόσωπος αυτοκινήτων τροποποιεί το τελευταίας γενιάς Suzuki Jimny σε επαγγελματικό όχημα και το προσφέρει με εγγύηση.

Advertisement
Advertisement

Αν είναι κάτι που κάνει το Suzuki Jimny να ξεχωρίζει, είναι ότι μπορεί να πηγαίνει παντού, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει δρόμος για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Το μικρό τετρακίνητο μοντέλο μπορεί να πάρει αρκετές μορφές και να συνεχίζει να είναι ένα ελκυστικό όχημα.

Αυτό επιβεβαιώνεται από έναν αντιπρόσωπο στην Αυστραλία, ο οποίος μετατρέπει το τελευταίας γενιάς Suzuki Jimny σε… pickup. Μάλιστα, το προσφέρει και με εγγύηση!

Advertisement
Advertisement

Το επαγγελματικό Suzuki Jimny έχει “χάσει” τις πίσω θέσεις και εκεί πλέον συναντάμε μια καρότσα, ενώ το εμπρός μέρος έχει μείνει ως έχει. Συνεπώς, μόνο δύο επιβάτες μπορεί να φιλοξενήσει η καμπίνα, όπου διακρίνεται η προσεγμένη κατασκευή μετά το “χώρισμα” με τον χώρο φόρτωσης. Αναφορικά με το εξοπλιστικό πακέτο, το “αγροτικό” Jimny είναι στη βασική του μορφή. Αν δηλαδή περιμένατε οθόνη αφής στο ταμπλό, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε aftermarket επιχείρηση.

Advertisement

Μπορεί να μην έχει τον αυτόματο κλιματισμό και το δερμάτινο τιμόνι, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει και είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις δύσκολες δοκιμασίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει από έναν επαγγελματία. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνώριμος 1.5 4κύλινδρος κινητήρας των 102 ίππων και η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 22.000 ευρώ.

Advertisement