Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny γίνεται Ford Bronco

Ελλάδα 1:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Suzuki Jimny γίνεται Ford Bronco

ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny γίνεται Ford Bronco

ΝΕΑ

Για ακόμα μια φορά η εταιρία DAMD χαρίζει στο Suzuki Jimny μια νέα ταυτότητα καθώς αυτή τη φορά του δίνει την όψη του κλασικού Ford Bronco.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιαπωνική βελτιωτική εταιρία DAMD παρουσιάζει ένα ευφάνταστο body kit για το Suzuki Jimny. Στο παρελθόν η ίδια έχει δώσει στο ικανότατο μικρό 4×4 της Suzuki την όψη της Mercedes G-Class, αλλά και του Land Rover Defender και σήμερα παρουσιάζει τη νέα της δημιουργία η οποία δεν είναι άλλη από το Broncimny.

Μιλάμε φυσικά για το body kit το οποίο μετατρέπει το Jimny στο κλασικό Ford Bronco της δεκαετίας του ’60. Μάλιστα εκτός από το πετυχημένο στυλ και τις φροντισμένες λεπτομέρειες που προσφέρουν μια σαφή οπτική ομοιότητα η DAMD έχει φροντίσει να προσφέρει και την κατάλληλη χρωματική συνοδεία προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής μερικών κλασικών αποχρώσεων και χρωματικών συνδυασμών που αναβιώνουν το ύφος των δεκαετιών του ’60 και ’70.

Advertisement
Advertisement

Βασικά στοιχεία της οπτικής αλλαγής είναι η μάσκα η οποία είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα όπως και οι ζάντες οι οποίες έχουν ένα απλό αλλά χαρακτηριστικό για εκείνη την εποχή στυλ. Την χρωματική αντίθεση τονίζει η επίσης λευκή οροφή ενώ όμορφη λεπτομέρεια αποτελεί η προσθήκη της μικρής σκάλας στην πίσω πόρτα.

Δυστυχώς οι αυστηροί Ευρωπαϊκοί κανονισμοί εκπομπών ρύπων οδήγησαν στην απόσυρση του Jimny από την ευρωπαϊκή αγορά και πολύ δύσκολα θα το δούμε πάλι κοντά μας αν δεν υπάρξει κάποια τεχνολογική αλλαγή που για παράδειγμα θα ενσωματώσει κάποιο υβριδικό σύστημα το οποίο θα μπορούσε να μειώσει τις εκπομπές.