Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Suzuki Baleno επιστρέφει στη Γενεύη!

Ελλάδα 3:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Suzuki Baleno επιστρέφει στη Γενεύη!

ΝΕΑ

Το Suzuki Baleno επιστρέφει στη Γενεύη!

ΝΕΑ

Θυμάστε το Baleno που κυκλοφόρησε ως hatchback και sedan στην Ευρώπη τη δεκαετία του ’90; Η παραγωγή του σταμάτησε το 2002 όμως η Suzuki έχει λάβει την απόφαση να το επαναφέρει στη γκάμα της. Στη φωτογραφία βλέπετε τα δύο πρωτότυπα μοντέλα που θα κάνουν πρεμιέρα στο περίπτερο που στήνει η ιαπωνική εταιρεία στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στα αριστερά διακρίνεται ένα 5θυρο hatchback, με την ονομασία iK-2. Πρόκειται για το concept car που θα μας οδηγήσει στο νέο Baleno, το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από το Swift στη γκάμα της Suzuki. Το μήκος του αναμένεται να είναι κοντά στα 4 m. και θα αποτελέσει την mainstream πρόταση της μάρκας στην κατηγορία των σουπερμίνι, με περισσότερους χώρους από το Swift. Όπως μάθαμε στην Πορτογαλία – βρεθήκαμε εκεί για να οδηγήσουμε το νέο Vitara – το νέο Baleno θα λανσαριστεί στην Ευρώπη στις αρχές του 2016. Λογικά λοιπόν θα δούμε την έκδοση παραγωγής το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

Δεξιά στη φωτογραφία βλέπουμε το iM-4, ένα μικρό 4×4, το οποίο σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει πριν λίγες εβδομάδες η Suzuki φέρει «νέες τεχνολογίες». Αυτό ίσως μεταφράζεται σε παρουσία υβριδικού συστήματος. Πάντως το νέο Jimny δεν αναμένεται να είναι έτοιμο πριν το 2017.

Advertisement
Advertisement