Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Subaru Solterra με «πινελιές» STI

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Subaru Solterra με «πινελιές» STI

ΝΕΑ

Το Subaru Solterra με «πινελιές» STI

ΝΕΑ

Με πολύ λίγες επεμβάσεις, το νέο Solterra, αλλάζει αρκετά την εμφάνισή του με τις ψηφιακές επεμβάσεις, θυμίζει κάτι από τα παλιά και προσεγγίζει το παραδοσιακό κοινό της Subaru.

Advertisement
Advertisement

Είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Subaru και με λίγες επεμβάσεις όπως φαίνεται και στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον.

Για να είμαστε τελείως ξεκάθαροι από την αρχή, η Subaru επισήμως δεν έχει κανένα πλάνο για την εξέλιξη κάποιας τέτοιας έκδοσης. Αν και μια νέα εικόνα της X-Tomi Design μας δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι η έκδοση STI που θα το έφερνε πιο κοντά στις παραδοσιακές εικόνες που έχουμε για τα Subaru.

Advertisement
Advertisement

Η μαύρη οροφή με αντίθεση με το τυπικό για STI μπλε χρώμα και το άνοιγμα- αεραγωγός του καπό, κάνουν το Solterra να δείχνει πιο προσανατολισμένο στις επιδόσεις από το στάνταρ μοντέλο. Οι μαύρες ζάντες και τα μεγαλύτερα ελαστικά βοηθούν επίσης προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί να μην έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα ως έκδοση, δεν θα ήταν όμως τελείως «άκυρο» από τη Subaru να εξετάσει κάποιες από τις αισθητικές παρεμβάσεις για το νέο της μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Το πρώτο ηλεκτρικό Subaru, το Solterra
Subarάδα: Στην Πελοπόννησο η καθιερωμένη εκδρομή με τα Subaru
Video: Έχει το Subaru Forester την καλύτερη ορατότητα;

Advertisement

 

 

Advertisement