Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subarάδα: Στην Πελοπόννησο η καθιερωμένη εκδρομή με τα Subaru

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subarάδα: Στην Πελοπόννησο η καθιερωμένη εκδρομή με τα Subaru

ΝΕΑ

Subarάδα: Στην Πελοπόννησο η καθιερωμένη εκδρομή με τα Subaru

ΝΕΑ

Η καθιερωμένη εκδρομή #Subarάδα που διοργανώνει η εισαγωγική εταιρεία πραγματοποιήθηκε στην Πελοπόννησο. Πάνω από 500 χιλιόμετρα κάλυψαν οι συμμετέχοντες.

Advertisement
Advertisement

Η Subarάδα είναι μία εκδήλωση που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η εισαγωγική εταιρεία των ιαπωνικών μοντέλων. Πρόκειται για μία εκδρομή στην οποία συμμετέχουν ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Subaru. Ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα και διαδρομές οι οδηγοί κινούνται και δοκιμάζουν τις ικανότητες των οχημάτων τους. Αυτό γίνεται κυρίως σε εκτός δρόμου συνθήκες που συνήθως οι περισσότεροι δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Λόγω της πανδημίας το 2020 δεν πραγματοποιήθηκε η Subarάδα. Ωστόσο το 2021 οι άνθρωποι της εταιρείας αποφάσισαν να την επαναφέρουν. Το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου διεξήχθη άλλη μία Subarάδα αλλά με περιορισμένο αριθμό εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν.

Πάνω από 500χλμ.

Advertisement
Advertisement

Στελέχη και συνεργάτες της Subaru πήραν τα… βουνά και ευχαριστήθηκαν οδήγηση.

Η φετινή διαδρομή περιλάμβανε επίσκεψη στο σπήλαιο Καψιά, στάση στο ορειβατικό καταφύγιο Πάρνωνα και στη Νεμέα ενώ η διανυκτέρευση έγινε στις Καρυές. Συνολικά οι συμμετέχοντες κάλυψαν 500 χιλιόμετρα.

Αναμνήσεις και ραντεβού για το 2022

Advertisement

Η εκδρομή άφησε αναμνήσεις και έδωσε τη δυνατότητα σε όσους έδωσαν το παρών να καταλάβουν τι μπορεί να κάνει ένα Subaru. Το ραντεβού δόθηκε για το 2022 με περισσότερα αυτοκίνητα και χωρίς την ταλαιπωρία του Covid.

Να σημειώσουμε πως στην Subarάδα έκαναν την εμφάνισή τους, Forester, XV, και Outback.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ερχονται πρόστιμα για ασφάλειες, Τέλη και ΚΤΕΟ…
Πήγαμε νύχτα να δούμε τι κάνει η Audi στην Ελλάδα – Οι φύλακες μας απείλησαν (+video)
Με τη νέα Porsche Macan στη Βαρσοβία