Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το στιλ του νέου Infiniti QX55 εμπνέεται από τη σειρά FX

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το στιλ του νέου Infiniti QX55 εμπνέεται από τη σειρά FX

ΝΕΑ

Το στιλ του νέου Infiniti QX55 εμπνέεται από τη σειρά FX

ΝΕΑ

Το Infiniti QX55 κάνει το ντεμπούτο του με μια νέα εμφάνιση που διαθέτει στοιχεία από το ένδοξο παρελθόν. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις ΗΠΑ και τον Καναδά την άνοιξη του 2021 και οι τιμές θα είναι διαθέσιμες λίγο πριν.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές του QX55 δείχνουν ότι η αψιδωτή οροφή του crossover είναι αφιερωμένη στην παρόμοια σιλουέτα του Infiniti FX του 2003. Οι καμπύλες παίζουν μεγάλο ρόλο στο στυλ του νέου μοντέλου, όπως οι υπερυψωμένες, στρογγυλεμένες περιοχές που εκτείνονται κατά μήκος των άκρων του καπό και του hatchback σχήματος. Μπροστά, υπάρχει μια μεγάλη γρίλια στη μάσκα και το τρισδιάστατο σχέδιο του πλέγματος εμπνέεται από το origami.

Έχουμε ξεκινήσει πριν από 20 χρόνια με το FX και το ολοκαίνουργιο Infiniti QX55 μας φέρνει πίσω, κοντά στην ψυχή της μάρκας μας – και μας ωθεί προς τα εμπρός“, δήλωσε ο πρόεδρος της Infiniti Peyman Kargar.

Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν το QX55 σε οκτώ χρώματα αμαξώματος. Οι δύο βασικές επιλογές θα είναι το Dynamic Sunstone Red και το Slate Grey. Θα υπάρχουν επίσης Majestic White, Liquid Platinum, Graphite Shadow, Mineral Black, Black Obsidian και Hermosa Blue.

Advertisement
Advertisement


Το QX55 έρχεται αποκλειστικά με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων με μεταβλητή συμπίεση και αυτόματο CVT κιβώτιο που διοχετεύει την ισχύ σε όλους τους τροχούς μέσω ενός συστήματος τετρακίνησης. Η ισχύς ανέρχεται στους 268 ίππους και η ροπή στα 380 Nm. Σε νορμάλ ρυθμούς, το σύστημα μετάδοσης στέλνει το 100% της ισχύος στους εμπρός τροχούς, αλλά δύναται να μοιράσει έως και το 50% στους πίσω τροχούς όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Στο εσωτερικό, το QX55 διαθέτει οθόνη 8 ιντσών για ψυχαγωγία και χαμηλότερα μια οθόνη 7 ιντσών για διάφορες λειτουργίες. Η τεχνολογία υποστηρίζει επίσης ασύρματη εφαρμογή CarPlay, αλλά η χρήση του Android Auto απαιτεί σύνδεση στο τηλέφωνο. Υπάρχουν τρεις θύρες USB Type-A και ένας Type-C για φόρτιση συσκευής.

Advertisement

Οι επιβάτες στο πίσω μέρος μπορούν να νιώσουν άνετα με ένα συρόμενο κάθισμα στη διάθεσή τους. Το QX55 θα είναι διαθέσιμο σε τρία επίπεδα εξοπλισμού: Luxe, Essential και Sensory. Όλα τα μοντέλα διατίθενται στάνταρ με προβολείς LED, ηλιοροφή και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα. Το Sensory αναμένεται να διαθέτει ηχοσύστημα Bose 16 ηχείων, οθόνη head-up, δερμάτινες επενδύσεις σε απόχρωση Monaco Red και Graphite.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Καθυστερεί λίγο ακόμα το Infiniti Q55

Dealer της Infiniti πούλησε σε πιστό του πελάτη ένα… Tesla Model 3!

Ανανέωση για το Infiniti Q50

Advertisement