Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το sport body kit της Bentley Flying Spur

Ελλάδα 1:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το sport body kit της Bentley Flying Spur

ΝΕΑ

Το sport body kit της Bentley Flying Spur

ΝΕΑ

Το body kit δίνει τη sport διάθεση στην εμφάνιση της Flying Spur που ταιριάζει στο δυναμισμό και τις επιδόσεις που είναι πολύ χαρακτηριστικές για το μοντέλο της Bentley.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley εισάγει ένα νέο ύφος στη σχεδίαση της Flying Spur, επιτρέποντας στους πελάτες να τονίσουν τα sport χαρακτηριστικά του γρηγορότερου sedan παραγωγής στον κόσμο.

Με την Flying Spur, η Bentley θέτει το πολυτελές σημείο αναφοράς στην ευελιξία και το δυναμισμό χρησιμοποιώντας την τελευταίας γενιάς τεχνολογία σε ότι έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του πλαισίου, συμπεριλαμβανομένης της τετρακίνησης και της τετραδιεύθυνσης. Η αισθητική της νέας έκδοσης σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, συμπληρώνει τις απαράμιλλες δυνατότητες της Flying Spur, διασφαλίζοντας ότι η νέα ναυαρχίδα του Bentley δείχνει και με την εμφάνισή της το πόσο εκπληκτική είναι και στην οδήγηση. Κατασκευασμένο στο χέρι από ανθρακόνημα υψηλής στιλπνότητας με ακριβέστατες κοπές, μετά από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εξέλιξης, το body kit για το οποίο η Bentley είναι τόσο «περήφανη» περιλαμβάνει splitter μπροστινού προφυλακτήρα, πλευρικές φούστες με μεταλλικά εμβλήματα Bentley, πίσω διαχύτη και αεροτομή στο πορτ μπαγκάζ.

Advertisement
Advertisement

Οι πλευρικές φούστες περιλαμβάνουν μια εξαιρετική λεπτομέρεια: την προβολή του τρισδιάστατου σήματος Bentley. Το προφίλ του σήματος αναπτύχθηκε ειδικά για το Styling Specification– όπως λέγεται το συγκεκριμένο body kit στον κατάλογο της Bentley, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος σχηματισμού φυσαλίδων αέρα στο βερνίκι, παρέχοντας παράλληλα την ιδιαίτερα εντυπωσιακή αυτή όψη. Το Styling Specification έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώνει την αεροδυναμική απόδοση της Flying Spur. Πριν την παραγωγή του, το body kit υποβάλλεται σε προσομοιώσεις για την επίδρασή του στην ψύξη του κινητήρα, την ψύξη των φρένων και τον θόρυβο και τυχόν κραδασμούς που μεταδίδει. Μόνο όταν ολοκληρωθούν αυτές οι εκτιμήσεις, κατασκευάζονται τα πρώτα πρωτότυπα, για να τελειοποιηθούν στην αεροδυναμική σήραγγα και στην πίστα δοκιμών. Τα ανταλλακτικά αξιολογούνται επίσης σε όλες τις συνθήκες οδήγησης έως και στην τελική ταχύτητα, για σταθερότητα, αίσθηση και απόδοση τόσο με την επιτάχυνση όσο και με το φρενάρισμα για να διασφαλιστεί η διατήρηση της δυναμικής οδήγησης Bentley.

Δείτε επίσης:

Advertisement

Με ξύλινα 3D panels στις πόρτες η Bentley Flying Spur

O W12 της Bentley όπως δεν τον έχετε ξαναδεί (VIDEO)

Advertisement

Ανανέωση για το ταχύτερο SUV στον κόσμο

 

 

Advertisement