Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Flying Spur με 3D ξύλινα πάνελ στις πόρτες

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley Flying Spur με 3D ξύλινα πάνελ στις πόρτες

ΝΕΑ

Bentley Flying Spur με 3D ξύλινα πάνελ στις πόρτες

ΝΕΑ

Η Bentley θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του Flying Spur ως «ναυαρχίδα» της, προβαίνει σε κινήσεις ακόμα περισσότερης εξειδίκευσης σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση και την ποιότητα που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Κάθε πάνελ επένδυσης πίσω πόρτας, δημιουργείται από ένα ενιαίο κομμάτι ξύλο, με τη Bentley να χρησιμοποιεί ξύλο καρυδιάς αλλά και κερασιάς από την Αμερική.

Η επιφάνεια 3D επιτυγχάνεται από εξειδικευμένους χειριστές που χρησιμοποιούν ένα μηχάνημα πλαναρίσματος πολλαπλών αξόνων που έχει ανοχή μόνο 0,1 mm, διάσταση μικρότερη ακόμα και από το πάχος της τρίχας. Στη συνέχεια η επεξεργασία των πάνελ ολοκληρώνεται με το χέρι και καλύπτονται με ειδικό βερνίκι.

Advertisement
Advertisement

«Το τρισδιάστατο ξύλο είναι το επόμενο στοιχείο εσωτερικού σχεδιασμού που έχουμε μεταφέρει από το πρωτότυπο του αυτοκινήτου στην πραγματικότητα της έκδοσης παραγωγής. Λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με την τρισδιάστατη δερμάτινη επένδυση με την καπιτονέ επιφάνεια στην καμπίνα της Flying Spur και δημιουργεί ένα ακόμα πιο ξεχωριστό περιβάλλον για όσους περνούν κάποιες ώρες στην καμπίνα της», δήλωσε ο Brett Boydell, επικεφαλής του εσωτερικού σχεδιασμού της Bentley για την Flying Spur.

Βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα με τα Continental GT και Porsche Panamera, η Bentley Flying Spur εμφανίζει επιδόσεις εξαιρετικές. Σημειώνουμε ενδεικτικά, πως το 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση που διαρκεί μόλις 3,8 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 333 χλμ./ώρα. Η εντυπωσιακή απόδοση καθίσταται δυνατή με τον W12 κινητήρα 6,0 λίτρων twin-turbo που αποδίδει 635 ίππους και 900 Nm ροπής. Η ισχύς αυτή καταλήγει και στους 4 τροχούς, μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου με τεχνολογία διπλού συμπλέκτη.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Νέα Bentley Flying Spur: Το καλύτερο από δύο κόσμους

Advertisement

Ιδού η συλλεκτική Bentley Flying Spur First Edition

Τέλος παραγωγής για την Bentley Mulsanne