Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το σπέσιαλ Range Rover που το είχαν… διασημότητες

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το σπέσιαλ Range Rover που το είχαν… διασημότητες

ΝΕΑ

Το σπέσιαλ Range Rover που το είχαν… διασημότητες

ΝΕΑ

Αυτό το πολύ ξεχωριστό Range Rover κατασκευάστηκε για οικογένεια Σουλτάνων και για αυτό είναι 1,2 μέτρα περίπου μακρύτερο από το στάνταρ μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Ένα εξαιρετικά τροποποιημένο Range Rover Vogue LSE του 1994, το οποίο βρισκόταν στην κατοχή ενός εκ των αδερφών του Σουλτάνου του Μπρουνέι και έχει χρησιμοποιηθεί και από τον Μάικ Τάισον, δημοπρατείται από την Iconic Auctioneers στην Αγγλία.

Πρόκειται να είναι ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία θα λάβει χώρα από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου και η τιμή του θα ξεκινήσει από τις 30.000 λίρες και θα φτάσει περίπου τις 40.000 λίρες.

Η ειδική αυτή έκδοση του Range Rover κατασκευάστηκε από την Townley Cross Country Vehicles για χάρη του Πρίγκιπα Τζέφρι και είναι κατά 1,2 μέτρα περίπου μακρύτερο από το κανονικό μοντέλο. Η οροφή έχει επίσης επεκταθεί κατά 20 εκατοστά περίπου, γεγονός που του προσφέρει μία τεράστια καμπίνα, ιδανική για χαλάρωση επιπέδου… καναπέ.

Advertisement
Advertisement

Η χάραξη και η ο τρόπος τοποθεσίας των καθισμάτων είναι επίσης ένα από τα πιο ξεχωριστά πράγματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Πίσω ακριβώς από τη διχοτόμηση των εμπρός θέσεων, βρίσκεται ένα κάθισμα το οποίο είναι στραμμένο προς την… πόρτα.

Το ακόμα πιο πίσω μέρος της καμπίνας φιλοξενεί δύο τεράστια καθίσματα που πιο πολύ θυμίζουν… πολυθρόνες παρά κάθισμα αυτοκινήτου. Σε αυτές, θα βρει κανείς μπράτσα δεξιά κι αριστερά, ακουστικά της Sony και διπλές οθόνες τηλεόρασης οι οποίες εξοπλίζονται με video player και CD player. Και τα δύο καθίσματα προσαρμόζονται ηλεκτρονικά, ενώ το κόκκινο δερμάτινο χτυπάει στο μάτι αμέσως.

Advertisement

Όπως και άλλα αυτοκίνητα που είχε ο Σουλτάνος του Μπρουνέι, το Range Rover πέρασε απαρατήρητο για αρκετά χρόνια, πριν κερδίσει τα πρωτοσέλιδα το 2000, όταν ο μεγάλος και δημοφιλής πυγμάχος, Μάικ Τάισον το κυκλοφόρησε στην Γλασκώβη, πριν τον αγώνα του με τον Λου Σαβαρέζε.

Advertisement

Το αυτοκίνητο πωλούταν τότε από την Glasgow Car Company και τελικά κατέληξε σε έναν Δανό τον Ιανουάριο του 2008. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Αγγλία και ο χιλιομετρητής έχει γράψει 27.320 χιλιόμετρα στα κοντά 30 χρόνια ζωής του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε και οδηγήστε το νέο Range Rover Velar (+video)
Το ανανεωμένο Range Rover Evoque στην Ελλάδα (+τιμές)
Παροπλισμένο το Range Rover του Τσίπρα