Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε και οδηγήστε το νέο Range Rover Velar (+video)

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε και οδηγήστε το νέο Range Rover Velar (+video)

ΝΕΑ

Δείτε και οδηγήστε το νέο Range Rover Velar (+video)

ΝΕΑ

Το νέο Range Rover Velar είναι διαθέσιμο στις εγκαταστάσεις της Spanos Luxury Cars όπου και μπορείτε να έχετε μια πρώτη οδηγική εμπειρία.

Το Range Rover Velar υπήρξε πρωτοπόρος της μινιμαλιστικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Range Rover και η νέα του μάσκα –μαζί με την εισαγωγή των νέων προβολέων Pixel LED με τα φώτα ημέρας Signature Daytime Running Lights που παραπέμπουν σε κόσμημα– εξασφαλίζουν μια ενιαία εμφάνιση για όλη τη γκάμα.

Το νέο Range Rover Velar διαθέτει την επόμενη γενιά του συστήματος infotainment Pivi Pro7.

Ενσωματώνει τα χειριστήρια για όλες τις βασικές λειτουργίες του οχήματος στη νέα κυρτή γυάλινη οθόνη αφής 11,4 ιντσών, που μοιάζει σα να αιωρείται.

Advertisement
Advertisement

Το Range Rover RDynamic S κινείται από τον τετρακύλινδρο turbo diesel Ingenium των 2.000 κυβικών και των 204 ίππων με αυτόματο κιβώτιο και έξυπνη τετρακίνηση. Για όποιον έχει ακόμη περισσότερες οδηγικές ανησυχίες, υπάρχει και το Range Rover Velar RDynamic HSE με το 6κύλινδρο σύνολο βενζίνης Ingenium των 3.000 κυβικών με τους 400 ίππους, αυτόματο κιβώτιο και έξυπνη τετρακίνηση.

Στην κορυφή βέβαια της γκάμας, συναντάμε το Range Rover Autobiography αποκλειστικά με τους 3λιτρους κινητήρες. Ενώ σε άλλες εκδόσεις εξοπλισμού διατίθεται με το πρωτοποριακό plug-in υβριδικό σύστημα -ο κινητήρας βενζίνης είναι ο δίλιτρος Ingenium- και συνδυαστική απόδοση 404 ίππων. Φυσικά και εδώ το κιβώτιο είναι αυτόματο και η τετρακίνηση, που συμβάλλει στα κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά, στάνταρ.

H συγκεκριμένη έκδοση του Velar ενσαρκώνει το όραμα της μάρκας για το μέλλον, το οποίο προσδιορίζεται με μία ασυμβίβαστη προσέγγιση στην καινοτομία. Κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο κορυφαίο σύστημα infotainment αλλά και στα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά ευεξίας.

Advertisement
Advertisement

Με πιστοποιημένη, πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως και 64 χιλιόμετρα το plug-in υβριδικό Velar προσφέρει αποδοτική και αβίαστη οδηγική εμπειρία.

πληθωρική του σιλουέτα συνδυάζεται με πολύ καλές επιδόσεις, που δεν επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Παρόλο που το plugin υβριδικό Velar έχει συνδυαστικά 404 ίππους και 550 Nm η μέση κατανάλωσή του δεν ξεπερνά τα 2,3 λτ./100 χιλιόμετρα και οι αντίστοιχες εκπομπές CO2 είναι τα εντυπωσιακά 40 g/km.

Advertisement

Όσο για τις επιδόσεις του Velar P400e είναι κορυφαίες. Η επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχεται σε 5,5 δευτερόλεπτα, και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 210 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η κορυφαία Jaguar F-Pace SVR στη Spanos Luxury Cars (+video)!
Στην SPANOS LUXURY CARS η απόλυτη καυτή έκδοση του Defender
Δοκιμή: Range Rover Velar P400e PHEV

 

Advertisement