Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παροπλισμένο το Range Rover του Τσίπρα

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παροπλισμένο το Range Rover του Τσίπρα

ΝΕΑ

Παροπλισμένο το Range Rover του Τσίπρα

ΝΕΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αναταραχή και τα αυτοκίνητά των υποψηφίων Προέδρων γράφουν χιλιόμετρα. Των επερχόμενων ναι. Των απερχόμενων όμως, όχι…

Advertisement
Advertisement

Ντόρος είχε γίνει πριν τις εκλογές όταν και το newsauto.gr είχε γράψει για το νέο μεταφορικό μέσο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Τότε το newsauto.gr είχε αποκαλύψει ότι ένα εντυπωσιακό Range Rover Sport, ήταν το νέο αυτοκίνητο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για ένα μοντέλο το αυτοκίνητο της προηγούμενης γενιάς, που παρουσιάστηκε το 2016 και χρησιμοποίησε στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι με ένα εξακύλινδρο (V6) κινητήρα πετρελαίου 3.000 κυβικών, προέλευσης BMW.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsauto, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήρθε στα χέρια του τότε επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, από τα κατασχεμένα αυτοκίνητα του πρώην ΟΔΔΥ και συγκεκριμένα από αυτά που κατάσχονται από καταδικασμένους εμπόρους ναρκωτικών.

Advertisement

Το συγκεκριμένο Range Rover λοιπόν, βρίσκεται εδώ και κάτι εβδομάδες παροπλισμένο εξω από τα γραφεία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου. Μάλιστα «ποζάρει» αγέρωχο στα μέσα-έξω των υποψηφίων για την Προεδρία του κόμματος.

Advertisement

Σαφώς και το μαύρο Range αναμένει το νέο ή τη νέα Πρόεδρο του κόμματος, για του ή την παράσχει τις άνετες και ευρύχωρες, πολυτελείς μετακινήσεις του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε αυτοκίνητο
Το Range Rover Sport του Αλέξη Τσίπρα τα έχει τα χρονάκια του…
Από που προήλθε το Range Rover του Αλέξη Τσίπρα;

 

Advertisement