Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το σκληροτράχηλο Subaru Outback Wilderness (video)

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σκληροτράχηλο Subaru Outback Wilderness (video)

ΝΕΑ

Το σκληροτράχηλο Subaru Outback Wilderness (video)

ΝΕΑ

Η Subaru ενισχύει το off-road ταλέντο του Outback, λανσάροντας την σκληροτράχηλη έκδοση Wilderness.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες εβδομάδες η Subaru ενίσχυσε το εκδρομικό ταλέντο του Outback, μέσω της νέας έκδοσης Wilderness.

Η τελευταία δεν συνιστά απλά μια πιο σκληροτράχηλη εκδοχή του SUV, αλλά ένα “halo model”. Ένα όχημα-πρότυπο που συγκεντρώνει όλη τη τεχνογνωσία της μάρκας και καταδεικνύει τις κατασκευαστικό της ταλέντο, βελτιώνοντας την εικόνα και των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας.

Κάτω από το καπό του Outback Wilderness υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος 2,4 lt κινητήρας Boxer που παράγει 260 PS και 375 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο Lineatronic CVT.

Advertisement
Advertisement

Οι εκδρομικές δυνατότητες είναι άφθονες και για αυτές φροντίζουν τα 241 mm που χωρίζουν το μοντέλο από το έδαφος, τα all-terain ελαστικά, το μόνιμο σύστημα τετρακίνησης Subaru Symmetrical All-Wheel Drive, το αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης, το αναθεωρημένο πίσω διαφορικό και οι νέοι προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω) που αυξάνουν τις γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας.

Το «παρών» δίνει και το αναβαθμισμένο σύστημα X-Mode που περιλαμβάνει τα προφίλ οδήγησης Deep Snow, Sand και Mud, βελτιώνοντας την πρόσφυση κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Advertisement

Σε επίπεδο εμφάνισης, το αμάξωμα είναι σε χρώμα Geysel Blue, τα φώτα ομίχλης είναι πιο ανθεκτικά και φωτίζουν τα εμπόδια στον δρόμο, οι ράγες οροφής είναι ενισχυμένες και αντέχουν περισσότερο βάρος, ενώ υπάρχουν και προστατευτικές ποδιές για απρόσκοπτη αποφυγή των εμποδίων.

Στην καμπίνα δεσπόζει μια κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής 11,6 ιντσών, ανθεκτικές και αδιάβροχες επενδύσεις στα καθίσματα, αλλά και πολλές λεπτομέρειες σε Anodized Copper. Φυσικά δεν απουσιάζουν και τα λογότυπα “Wilderness” που υπερτονίζουν τη φύση του μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Subaru και Toyota αποκαλύπτουν το νέο τους δημιούργημα. Σπορ μοντέλο ή ηλεκτρικό SUV;
Φήμες για τετρακίνητο hatchback από συνεργασία Toyota- Subaru
Subaru Solterra: Ηλεκτρικό και για την Ευρώπη