Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ρολόι των αγωνιστικών της Honda

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ρολόι των αγωνιστικών της Honda

ΝΕΑ

Το ρολόι των αγωνιστικών της Honda

ΝΕΑ

Μια συνεργασία της Honda με την Casio, εμπλουτίζει τη γκάμα της Edifice με το «Honda Racing Red Edition» το οποίο είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από τα πιο επιτυχημένα αγωνιστικά της Ιαπωνικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το Casio Edifice «Honda Racing Red Edition» είναι σχεδιασμένο με έμπνευση από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα επιδόσεων της Ιαπωνικής μάρκας.

Η Honda και η Casio μόλις συνεργάστηκαν για άλλη μια φορά για να παρουσιάσουν ένα ειδικό ρολόι- χρονογράφο στη δημοφιλή γκάμα ρολογιών Edifice. Εμπνευσμένο από μερικά από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα επιδόσεων της Honda, το Edifice EQB-2000HR «Honda Racing Red Edition» θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, με τιμή 560 ευρώ. Αισθητικά, το ρολόι έχει πολύ περιποιημένο μαύρο λουράκι Alcantara με κόκκινες ραφές και κόκκινη φόδρα, που παραπέμπει στα καθίσματα του Type R.

Στο καντράν του ρολογιού διακρίνεται το χαραγμένο σήμα της Honda και το λογότυπο HRC (Honda Racing Corporation), ενώ στο πίσω μέρος διακρίνεται η χάραξη για τα 60ά γενέθλια του πίστας Suzuka. Οι κόκκινες λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος, είναι στην ίδια απόχρωση με εκείνη του σήματος της μάρκας, στις υψηλής απόδοσης εκδόσεις των μοντέλων της. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν αναφορές και στην παρουσία της Ιαπωνικής μάρκας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αυτό της F1. Το ενδιαφέρον είναι πως λίγες μέρες πριν, η Seiko είχε παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο, προφανώς για τους δικούς της πελάτες.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Honda Pioneer 1000 πάει με 6 για δουλειά (+video)
Πόσα χρόνια πέρασαν από το πρώτο Honda Civic Type R;
Πώς θα μπορούσε να είναι ένα Honda Civic Type R Coupe; (+video)