Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Range Rover Velar της Manhart με 296 χλμ./ώρα (+video)

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Range Rover Velar της Manhart με 296 χλμ./ώρα (+video)

ΝΕΑ

Το Range Rover Velar της Manhart με 296 χλμ./ώρα (+video)

ΝΕΑ

Δείτε και –κυρίως- ακούστε το Range Rover Velar με τις επεμβάσεις της Manhart να πηγαίνει με την τελική του σε μια γερμανική Autobahn όπου δεν υπάρχει όριο ταχύτητας.

Advertisement
Advertisement

Το Range Rover Velar από την Manhart ακούγεται τρομακτικό, επιταχύνοντας άνετα μέχρι τα 250 χλμ./ώρα, ενώ συνέχισε εύκολα στο… δρόμο για τα 296 χλμ./ώρα!

Το Range Rover Velar SV Autobiography που διαθέτει 550 ίππους από τον turbo V8 των 5,0 λίτρων κάτω από το εμπρός καπό στην εργοστασιακή του μορφή. Με τα δεδομένα αυτά, τα 100 χλμ./ώρα από στάση «έρχονται» σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα είναι 280 χλμ./ώρα. Στο video όμως βλέπουμε ένα βελτιωμένο από τη Manhart που έχει 50 ίππους παραπάνω και αλλαγμένη εξάτμιση, η οποία καταφέρνει και προσφέρει αρκετά πιο άγρια ηχητική συνοδεία στη λειτουργία του V8 όταν αυτός περιστρέφεται στα ψηλά πεδία του στροφόμετρου. Σε ένα άδειο τμήμα της Autobahn, το Range Rover ξεπερνάει εύκολα την τελική του ταχύτητα και φτάνει στα 296 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να δει κανείς το video και ιδιαίτερα προς το τέλος του, όταν ο οδηγός- δοκιμαστής του AutoTopNL με ανοιχτά τα παράθυρα επιταχύνει δυνατά κάτω από μια γέφυρα και ο ήχος από τον κινητήρα και την εξάτμιση, πραγματικά πλημμυρίζει την καμπίνα των επιβατών. Κάπως έτσι μπορεί να «επιστρέψει» κανείς στην «κανονικότητα» των αυτοκινήτων με τους κινητήρες βενζίνης υψηλής απόδοσης που «αντιστέκονται» στην προέλαση των ηλεκτρικών μοντέλων που όπως όλα δείχνουν, θα αποτελούν το μέλλον σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Manhart αναβαθμίζει το νέο VW Golf GTI
Range Rover Velar PHEV: Πολυτέλεια με κατανάλωση… 2,3 lt/100 km (+video)
10 από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στην Ελλάδα