Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ψηφιακό κλειδί της BMW και σε συσκευές Android

Ελλάδα 1:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ψηφιακό κλειδί της BMW και σε συσκευές Android

ΝΕΑ

Το ψηφιακό κλειδί της BMW και σε συσκευές Android

ΝΕΑ

Η BMW ανακοίνωσε την έλευση του Digital Key Plus για συσκευές με λογισμικό Android.

Advertisement
Advertisement

Λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί το 2022 η BMW ανακοίνωσε τη δημιουργία της υπηρεσίας Digital Key Plus. Η υπηρεσία ήταν αρχικά διαθέσιμη μόνο για συσκευές με λογισμικό iOS της Apple και έδινε τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες μοντέλων της BMW να κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητό τους, αλλά και να το θέτουν σε λειτουργία μέσω του smartphone ή του smartwatch.

Πλέον η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη και σε συσκευές με λογισμικό Android. Οι κάτοχοι smartphone Samsung S23+/Ultra και Pixel 7 Pro τώρα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή απευθείας και να αντικαταστήσουν το φυσικό κλειδί του αυτοκινήτου. Οι επιλογές που έχουν οι ιδιοκτήτες είναι να κλειδώσουν ή να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητό τους όταν πλησιάζουν ή απομακρύνονται από αυτό, να εκκινήσουν τον κινητήρα και τους προβολείς.

Advertisement
Advertisement

Το Digital Key Plus λειτουργεί σε μοντέλα της BMW που έχουν κατασκευαστεί από τον Νοέμβριο του 2022 και έπειτα. Οι αναβαθμίσεις θα γίνονται με τεχνολογία over-the-air, ενώ τους επόμενους μήνες θα προστεθούν ακόμα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.

Οι ιδιοκτήτες BMW μπορούν επίσης να προσθέσουν μέχρι και πέντε διαφορετικούς χρήστες τόσο σε Apple iOS όσο και σε Android. Όλοι θα έχουν τα ίδια οφέλη χρήσης του Digital Key Plus επεκτείνοντας την εύκολη πρόσβαση που θέλει να πετύχει η γερμανική μάρκα. Η BMW τέλος αναφέρει ότι η λειτουργία είναι διαθέσιμη ακόμα και όταν έχει τελειώσει η μπαταρία στο smartphone, αρκεί η προηγούμενη χρήση να είχε γίνει μέσα στο προηγούμενο πεντάωρο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H BMW ετοιμάζει και M3 CS Touring
Η M70 xDrive είναι πλέον η κορυφαία BMW i7
Αυτή είναι η βασική BMW XM 50e (+video)