Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο pickup της Hyundai είναι γεγονός

Ελλάδα 4:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρώτο pickup της Hyundai είναι γεγονός

ΝΕΑ

Το πρώτο pickup της Hyundai είναι γεγονός

ΝΕΑ

Η Hyundai τολμά να μπει για πρώτη φορά στην κατηγορία των pickup, με τον εκπρόσωπό της Santa Cruz να βρίσκεται σε διαδικασία χειμερινών δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

 

Η κορεατική φίρμα, σύμφωνα με στελέχη της, έχει μεγάλες βλέψεις για την ιδιαίτερη κατηγορία των μεγάλων pickup, που ανθεί σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και για το λόγο αυτό θέλει να κάνει το Santa Cruz ξεχωριστό τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε δυνατότητες. Ξεκινώντας από το παρουσιαστικό του –παρά το βαρύ καμουφλάζ- είναι ευδιάκριτες ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως τα εμπρός διπλά φωτιστικά σώματα που θυμίζουν αρκετά το νέο Santa Fe, αλλά και το τρισδιάστατο μοτίβο της γρίλιας. Επίσης, από τις πρώτες εικόνες αντιλαμβανόμαστε ότι οι σχεδιαστές της Hyundai θέλουν να δώσουν μία σπορτίφ εικόνα στο νέο μοντέλο, εξ ου και η μικρών διαστάσεων «καρότσα».

Advertisement
Advertisement

Στο θέμα των κινητήρων, δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, αν και φήμες λένε ότι από τη στιγμή που θα εισαχθεί αρχικά στην αγορά των ΗΠΑ, τα μοτέρ θα είναι μεγάλου κυβισμού, όπως για παράδειγμα τον 3,0 λίτρων και 278 PS, τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο T-GDi των 2,5 λίτρων ή τον προερχόμενο από το Santa Fe 2,4 λίτρων και 185 ίππων. Να αναφερθεί τέλος, ότι το Santa Cruz θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Αλαμπάμα, ενώ θα λανσαριστεί μέσα στο 2021.

Advertisement