Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Polestar 3 θα είναι πιο σπορ και πολυτελές

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Polestar 3 θα είναι πιο σπορ και πολυτελές

ΝΕΑ

To Polestar 3 θα είναι πιο σπορ και πολυτελές

ΝΕΑ

Το Polestar 3 θα είναι πιο δυνατό και πολυτελές σε σχέση με το «συμβατικό» 7θέσιο Volvo XC90 του οποίου θα αποτελέσει τη «συνέχεια».

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα του νέου SUV της Polestar που κυκλοφόρησε δείχνοντάς το σκεπασμένο, μας αφήνει να διακρίνουμε το ξεκάθαρα πιο αεροδυναμικό στυλ του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar, Thomas Ingenlath, σε πρόσφατη συνέντευξή του έδωσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το αναμενόμενο Polestar 3 SUV. Επιβεβαίωσε πως δεν θα έχει τρίτη σειρά καθισμάτων, δηλαδή να έχει θέσεις για 5 επιβάτες και αυτό θα γίνει στην προσπάθεια για ουσιαστική διαφοροποίηση από το Volvo XC90. Ο διάδοχος του σημερινού XC90, όπως θα μοιραστεί την πλατφόρμα που έχει εξελιχθεί ειδικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με το «αδελφό» μοντέλο της Polestar, με τη διαφορά πως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αισθητικές επεμβάσεις για να βγει μια πιο σπορ διάθεση.

Advertisement
Advertisement

«Έχοντας δύο σειρές καθισμάτων, το μοντέλο μας δίνει την ευκαιρία να του καθορίσουμε μια πιο αεροδυναμική γραμμή οροφής, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να τονιστεί ο χώρος μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης σειράς, με τη δεύτερη να έχει μια πραγματικά πολυτελή αίσθηση», δήλωσε ο Ingenlath. Το Polestar 3 θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Νότιας Καρολίνας που συναρμολογεί σήμερα το Volvo S60 και θα κατασκευάσει επίσης την επόμενη γενιά XC90 αλλά οι ευρωπαϊκές εκδόσεις του θα κατασκευάζονται σε ξεχωριστή εγκατάσταση στην Κίνα. Η παρουσίαση του μοντέλου είναι προγραμματισμένη για το 2022, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να αναμένονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Polestar ισχυρίζεται πως είναι ανταγωνίστρια της Porsche
Θα υπάρξει και συνέχεια μετά το Polestar 3
Volvo XC90: Με τεχνητή νοημοσύνη

 

Advertisement

 

 

Advertisement