Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο “σκληρό” Isuzu D-Max

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο “σκληρό” Isuzu D-Max

ΝΕΑ

Το πιο “σκληρό” Isuzu D-Max

ΝΕΑ

Για μια ακόμη χρονιά, η Isuzu συνεργάζεται με την εταιρεία κατασκευής extreme off road μοντέλων Arctic Trucks για να δημιουργήσει την έκδοση AT35 του pick-up D-MAX, προσφέροντάς του ιδιαίτερα αυξημένες off road δυνατότητες.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Το νέο Isuzu D-MAX Arctic Trucks AT35 ξεχωρίζει λοιπόν με τους τεραστίων διαστάσεων off road τροχούς 35 ιντσών, που συνδυάζονται με ανάρτηση που έχει αυξημένη διαδρομή κατά 20 χλστ. και απόσταση από το έδαφος που έχει αυξηθεί κατά 30 χλστ.

Παράλληλα, λόγω της νέας ανάρτησης και τροχών, έχουν πεπλατυνθεί και οι θόλοι των τροχών, χαρίζοντας και μια πιο επιθετική παρουσία στο κορυφαίο off road pick-up της Isuzu. Επιπλέον αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της νέας έκδοσης αφορούν στα φιμέ τζάμια και τις μαύρες ζάντες των τροχών, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε το λογότυπο «Arctic Trucks» σε διάφορα τμήματά του.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας πάντως δεν αλλάζει και παραμένει ο 1,9 λτ. turbodiesel των 164 ίππων ισχύος και 360 Nm ροπής. Το ωφέλιμο φορτίο του D-MAX είναι 1 τόνος και η ικανότητα έλξης 3,5 τόνων. Το νέο Isuzu D-MAX Arctic Trucks AT35 θα διατεθεί μόνο σε διπλοκάμπινη έκδοση και με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης, με στάνταρ σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και Navi, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και πολλά άλλα.