Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το παρόν του μέλλοντός μας…

Ελλάδα 2:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το παρόν του μέλλοντός μας…

ΝΕΑ

Το παρόν του μέλλοντός μας…

ΝΕΑ

Η ομορφιά της αυτοκίνησης όπως εξελίσσεται από τη συνεχή δημιουργική διάθεση του ανθρώπου. Αυτή απολαμβάνετε καθημερινά στο newsauto.gr και κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα στο καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου, το CAR. Γιατί, καλά τα αυτοκίνητα με τα οποία ζούμε καθημερινά, υπάρχουν όμως και αυτά που θαυμάζουμε…

Advertisement
Advertisement

«Το CAR δεν είναι απλώς ένα περιοδικό αυτοκινήτου. Είναι ένα κόσμημα σε χαρτί, ένα έργο τέχνης που κοσμεί τη βιβλιοθήκη μου, αφού πρώτα το διαβάσω δύο φορές μέσα στον μήνα…». Τα παραπάνω λόγια είναι απόσπασμα από e-mail αναγνώστη μας.

Αγαπητέ φίλε, το CAR και οι άνθρωποι που το δημιουργούν απλώς αποτυπώνουν -η αλήθεια είναι με ιδιαίτερο πάθος- την ομορφιά της αυτοκίνησης. Θα μου πείτε, υπάρχει «αποτύπωση» και «αποτύπωση».  Στην πραγματικότητα, οι επαγγελματίες του CAR και του ψηφιακού μας newsauto.gr είναι άνθρωποι που όταν ξυπνάνε το πρωί το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι «σήμερα τι θα κάνω για να γουστάρουν οι αναγνώστες μας και κατά προέκταση εμείς;» και στη συνέχεια φιλάνε τη γυναίκα και τα παιδιά τους.

Οταν είχε δημιουργηθεί -μέσα στην κρίση- αυτό το περιοδικό, που παραμένει η μεγαλύτερη επένδυση στον ειδικό Τύπο την τελευταία 15ετία, στον διάλογο που έχουμε από αυτή τη στήλη σάς είχα προειδοποιήσει: την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το «Πρώτο Θέμα» θα παίρνετε στα χέρια σας ένα… ευαγγέλιο για την αυτοκίνηση. Και ένα «ευαγγέλιο» έχει μπόλικες ψαλμωδίες – που σε κάποια αυτιά μπορεί να μην ηχούν και πολύ ευχάριστα. Αλλά εδώ στο CAR έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να σας μεταδίδουμε τις γνώσεις και τις πληροφορίες μας με πολύ πάθος και χωρίς κανέναν φόβο!

Advertisement
Advertisement

Και αυτό τον μήνα ποια ψαλμωδία θα μπορούσε να είναι μελωδικότερη από το θέμα του εξωφύλλου μας, τη Ferrari SF90 Stradale; Η απίστευτη δημιουργία των Ιταλών με ένα «πράσινο» υβριδικό σύστημα απόδοσης 1.000 PS! Πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες στιγμές της αυτοκίνησης, όπως και το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Volkswagen το ID.3, που επίσης έχουμε στα χέρια μας αποκλειστικά μαζί με τα νέα Golf GTI και GTE.

Και αναρωτιέμαι: Υπάρχει δημοσιογράφος αυτοκινήτου που νιώθει την αυτοκίνηση και το πάθος της και έχει στα χέρια αυτό το ιταλικό θαύμα και δεν θα το κάνει φανταχτερό εξώφυλλο, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο; 

Το επόμενο CAR κυκλοφορεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και με πολλές εκπλήξεις…

Advertisement

 

Advertisement