Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To P25 της Prodrive προχωράει!

Ελλάδα 15:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To P25 της Prodrive προχωράει!

ΝΕΑ

To P25 της Prodrive προχωράει!

ΝΕΑ

Η Prodrive ετοιμάζει το P25 που θα είναι μια εντυπωσιακή αναβίωση για το δίπορτο Subaru Impreza 22B με ισχύ που θα ξεπερνά τους 400 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Σχεδόν 25 χρόνια μετά το αυθεντικό, η Prodrive επαναφέρει το εμβληματικό μοντέλο της Subaru στο προσκήνιο.

Η Prodrive έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες και ένα αρχικό σκίτσο του P25 που ετοιμάζει και όπως φαίνεται, θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του «απόλυτου Impreza». Θυμίζουμε πως η Prodrive «έτρεχε» την αγωνιστική ομάδα της Subaru από το 1990 έως το 2008, φέρνοντας την ευθύνη για το εμβληματικό μπλε αγωνιστικό Impreza που έδινε μάχες για τις κορυφαίες θέσεις σε κάθε αγώνα του WRC που εμφανιζόταν.

Advertisement
Advertisement

Η Prodrive γα το P25 που ετοιμάζει τώρα, λέει πως θα εμπνευστεί από το ένδοξο 22B, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη σχεδίαση του νέου project συμμετέχει ο Peter Stevens που είχε υπογράψει το Impreza WRC, μαζί με τον αρχιμηχανικό της Prodrive, David Lapworth. Μόλις 25 P25 θα κατασκευαστούν και μέχρι τώρα ξέρουμε πως το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Ιούνιο στο Goodwood Festival of Speed. Σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου, αναμένεται να παίξει το περιορισμένο βάρος, το οποίο θα προκύπτει από την εκτενή χρήση ανθρακονήματος σε όλη την κατασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανέωση για το Subaru Outback
Subaru Solterra: Το πρώτο ηλεκτρικό της εταιρείας (video)
Η Subaru γιορτάζει πέντε γενιές WRX (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement