Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έτσι μπορεί να είναι το νέο Lexus LBX

Ελλάδα 8:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι μπορεί να είναι το νέο Lexus LBX

Mobility

Έτσι μπορεί να είναι το νέο Lexus LBX

Mobility

Οι ψηφιακοί δημιουργοί του Kolesa, «χτύπησαν» και πάλι, με το αναμενόμενο εντός των επόμενων ημερών LBX που θα αποτελέσει τη βάση της γκάμας των SUV της Lexus.

Advertisement
Advertisement

Λίγες μέρες πριν, η Lexus έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες teaser που όπως φαίνεται αποτέλεσαν τη βάση για τη δημιουργία του ψηφιακού σκίτσου.

Τόσο εμπρός, όσο και πίσω, έχουν χρησιμοποιηθεί τα στοιχεία που δόθηκαν μέσω των εικόνων teaser για τη συγκεκριμένη δημιουργία. Το αποτέλεσμα δια χειρός Νικίτα Τσούϊκο που και στο παρελθόν μας έχει δώσει πολύ καλές «προβλέψεις», είναι πραγματικά εντυπωσιακό και δεν απέχει πολύ από αυτό που περιμένουμε να δούμε στα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα πλήρη αποκαλυπτήρια είναι προγραμματισμένα για τις 5 Ιουνίου και το Newsauto.gr θα είναι εκεί για να μεταφέρει τις πρώτες εικόνες και όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο μοντέλο. Η χρήση των «πληροφοριών» που δόθηκαν ως teaser εικόνες από την ίδια τη Lexus, φαίνεται πως λειτούργησαν ως «οδηγός» και το σύνολο είναι ιδιαίτερα αληθοφανές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο μικρό Lexus LBX (+video)
Η Lexus με το νέο LM τερματίζει την πολυτέλεια
Ετοιμάζεται για «κόντρα» με Taycan η Lexus;

 

Advertisement