Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Peugeot 3008 σε σούπερ τιμή!

Ελλάδα 0:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Peugeot 3008 σε σούπερ τιμή!

ΝΕΑ

Το Peugeot 3008 σε σούπερ τιμή!

ΝΕΑ

Το γαλλικό μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία C-SUV είναι διαθέσιμο σε τιμή που παραπέμπει σε μικρότερα μοντέλα…

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου (τα λεγόμενα οχήματα SUV), είναι αυτή που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο αναφορικά με τις πωλήσεις. Από την αρχή του έτους μέχρι και το μήνα Ιούλιο, το νούμερο άγγιξε το 54%, δηλαδή περισσότεροι από τους μισούς πελάτες καινούργιων αυτοκινήτων επέλεξαν SUV.

Οι υποκατηγορίες B-SUV και C-SUV αποδείχτηκαν οι πιο δυναμικές καταλαμβάνοντας το 46,4% του συνόλου της αγοράς. Η B-SUV κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό της κατά 1.2% σε αντίθεση με την C-SUV που παρουσίασε μία μικρή πτώση της τάξης του 0.8%.

Αιτία ήταν οι αυξημένες τιμές που έχουν οδηγήσει τους υποψήφιους αγοραστές σε αναζήτηση μικρότερων οχημάτων, που σε αρκετές περιπτώσεις δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Advertisement
Advertisement

Νο1 σε πωλήσεις

Η Peugeot φαίνεται πως δίνει λύση στο θέμα των τιμών καθώς διαθέτει το δημοφιλές 3008 σε τιμή που παραπέμπει σε μικρότερη κατηγορία. Συγκεκριμένα και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων το γαλλικό μοντέλο διατίθεται με τιμή που ξεκινά από τα 27.900 ευρώ.

Η εν λόγω προσφορά αφορά το Peugeot 3008 με τον κινητήρα βενζίνης των 1.200 κ.εκ με τους 130 ίππους.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως το γαλλικό όχημα ελευθέρου χρόνου είναι το Νο1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) από την αρχή του έτους μέχρι και τον Ιούλιο, οι ταξινομήσεις του άγγιξαν τις 1.585 μονάδες καταλαμβάνοντας μερίδιο 9,15%.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Toyota C-HR και στην τρίτη η BMW X1.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο δρόμο το καινούργιο Peugeot 5008
Έτοιμη η βασική plug-in υβριδική BMW iX1 eDrive20
Ο κινηματογραφικός Enzo δεν οδήγησε ποτέ Ferrari!