ΝΕΑ

Το Nissan GT-R50 που θα θέλαμε

Ελλάδα 1:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Nissan GT-R50 που θα θέλαμε

ΝΕΑ

Το Nissan GT-R50 που θα θέλαμε

ΝΕΑ

Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι οι petrolhead φαντασιώσεις. Χάρη στην Italdesign και στη φαντασία του Rain Prisk, το κεντρομήχανο Nissan GT-R50 είναι όπως ακριβώς θα το θέλαμε.

Advertisement
Advertisement

Το GT-R50 είναι μια μυθική πρόταση της Italdesign για την επόμενη μέρα του θρυλικού μοντέλου της Nissan. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση, ο Rain Prisk που ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις, έφερε στη δημοσιότητα τη δική του πρόταση για ένα GT-R50 με τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο- ως είθισται σε κάθε πραγματικά super sport κατασκευή που θέλει να μπει στην κατηγορία των υπεραυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος οι επεμβάσεις είναι απειροελάχιστες, με τον εμπρόσθιο διαχύτη ενσωματωμένο στον προφυλακτήρα και τα στενά φωτιστικά να τονίζουν το δυναμισμό του αυτοκινήτου. Οι σημαντικές διαφορές στην εμφάνιση, αρχίζουν από την πλαϊνή όψη, όπου χάρη στην τοποθέτηση του κινητήρα στο κέντρο, έχουμε αρκετά χαμηλότερο προφίλ του αυτοκινήτου και μικρότερη απόσταση από το έδαφος. Ο Prisk συμπληρώνει τη φαντασίωση, βάζοντάς μας να ονειρευτούμε την ύπαρξη ενός twin-turbo V6 3,8 λίτρων με απόδοση 710 ίππων στο αυτοκίνητο των ονείρων (του).