Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan GT-R και με 740 ίππους

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan GT-R και με 740 ίππους

ΝΕΑ

Το Nissan GT-R και με 740 ίππους

ΝΕΑ

Παρά το γεγονός πως η αγορά έχει γεμίσει με βελτιωτικές προτάσεις για το GT-R της Nissan, η Wheelsandmore θεωρεί πως έχει την απόλυτη πρόταση.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία βελτιώσεων Wheelsandmore παρουσιάζει το “Crankzilla”, το πιο πρόσφατο δημιούργημά της που έχει 5 στάδια βελτίωσης. Από τα 570 άλογα της εργοστασιακής μορφής, στα τρία πρώτα στάδια της βελτίωσης από την εταιρεία, το GT-R προσφέρεται με 605, 630 και 650 ίππους.

nissan-gt-r-wheelsandmore-tuning-crankzilla-boi-530

Στο 4ο στάδιο, η πρόταση της βελτιωτικής εταιρείας για το supercar της Nissan, είναι στα 690 άλογα, ενώ στην απόλυτη μέχρι στιγμής φόρμα του, το «πειραγμένο» GT-R εμφανίζεται να έχει 740 ίππους. Η εταιρεία στο δελτίο τύπου που συνοδεύει την πρόταση, αναφέρει πως «σέβεται» τις εκδόσεις των 1.000 και πλέον ίππων αλλά θεωρεί πως με το 5ο στάδιο της δικής της πρότασης, το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικά φιλικό ακόμα και για όσους θέλουν να πηγαίνουν αραιά και που στην πίστα.

Advertisement

nissan-gt-r-wheelsandmore-tuning-crankzilla-boi-640b

Από περιφερειακά, το GT-R της Wheelsandmore έχει και ρυθμιζόμενη ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα και μικραίνει την απόσταση από το έδαφος κατά 3 εκατοστά. Οι ζάντες ελαφρού κράματος με τη διάμετρο των 21 ιντσών, έρχονται να ταιριάξουν ιδανικά με τα αυτοκόλλητα που προτείνει η εταιρεία για την εμφάνιση του αυτοκινήτου.
nissan-gt-r-wheelsandmore-tuning-crankzilla-boi-640

Advertisement