Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Nissan Ariya μοιάζει έτοιμο για παραγωγή

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Nissan Ariya μοιάζει έτοιμο για παραγωγή

ΝΕΑ

To Nissan Ariya μοιάζει έτοιμο για παραγωγή

ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν από τη διαδικασία για την έγκριση τύπου του μοντέλου Ariya που είδαμε πρόσφατα ως πρωτότυπο της Nissan, κάτι που σημαίνει πως είναι έτοιμο για παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες που διέρρευσαν και δημοσιεύτηκαν από το cars_secrets δείχνουν ένα κομψό crossover που θυμίζει έντονα το πρωτότυπο Ariya που έκανε το ντεμπούτο του στο Tokyo Motor Show του 2019. Παρά τις ομοιότητες, υπάρχουν μερικές μικρές αλλαγές που δείχνουν ότι αυτό είναι το μοντέλο παραγωγής και όχι το πρωτότυπο. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι μια ανασχεδιασμένη και τοποθετημένη χαμηλότερα εισαγωγή αέρα που διαθέτει τέσσερα κάθετα στηρίγματα αντί εκείνης που είδαμε στο πρωτότυπο. Μπορούμε επίσης να δούμε νέα φώτα ομίχλης.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα, πιο συμβατικές είναι οι λαβές των θυρών, ενώ και ο πίσω προφυλακτήρας εμφανίζεται τροποποιημένος. Όταν η Nissan παρουσίασε το πρωτότυπο το 2019, οι τεχνικές προδιαγραφές έμοιαζαν «έτοιμες» για παραγωγή. Το Ariya είχε μήκος 4.600 χιλιοστά, πλάτος 1.920 χιλ. και ύψος 1.630 χιλ., με στόχο να τοποθετείται «κάτω» από το Rogue σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις.

Η Nissan επιβεβαίωσε επίσης ότι το μοντέλο βασίζεται σε μια ειδική πλατφόρμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ήταν εξοπλισμένο με ένα σύστημα τετρακίνησης, γνωστό ως e-4ORCE. Από τη Nissan στο παρελθόν είχε αναφερθεί πως το σύστημα θα προσφέρει «ισχύ και χειρισμό ισοδύναμο με πολλά premium σπορ αυτοκίνητα». Το σύστημα μετάδοσης χρησιμοποιεί και σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Advertisement