Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο VW Tiguan σε δοκιμές – Ολες οι πληροφορίες

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο VW Tiguan σε δοκιμές – Ολες οι πληροφορίες

ΝΕΑ

Το νέο VW Tiguan σε δοκιμές – Ολες οι πληροφορίες

ΝΕΑ

Το 2015 θα είναι η χρονιά του νέου VW Tiguan. Συγκεκριμένα αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό, τον Μάρτιο, στο πρώτο μεγάλο αυτοκινητικό ραντεβού της νέας χρονιάς, στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Ο αυτοκινητικός… παπαράτσι «συνέλαβε» τους δοκιμαστές του νέου SUV να το δοκιμάζουν σε δρόμους της Ελβετίας, αναμένοντας τον βαρύ χειμώνα για να πραγματοποιηθούν και οι αντίστοιχες δοκιμές σε θερμοκρασίες… πολικές. Σε ότι αφορά το αυτοκίνητο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το νέο Tiguan θα διαθέτει αυξημένες διαστάσεις, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, αφήνοντας χώρο στη γκάμα για το μικρό Crossover, που θα παρουσιάσουν οι Γερμανοί περίπου σε ένα χρόνο. Αυτό θα επιτρέψει και την τοποθέτηση και τρίτης σειράς καθισμάτων, η οποία θα είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό. Το νέο Tiguan θα είναι λοιπόν και 7-θέσιο, αλλά όχι στη βασική έκδοση η οποία θα διαθέτει τον αναβαθμισμένο 1.4lt TSi κινητήρα βενζίνης, που αναμένεται να αποδίδει περίπου 130PS.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο Tiguan θα τοποθετηθεί και ο -επίσης αναβαθμισμένος- κινητήρας πετρελαίου των 1.6lt απόδοσης περίπου 110PS. Οι Γερμανοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν με αυτό τον κινητήρα θα υπάρξει και 4×4 έκδοση. Σίγουρα όμως θα υπάρξει με τους 2λιτρους κινητήρες diesel (150 & 184 PS) και βενζίνης (170 & 211PS) οι οποίοι επίσης θα τοποθετηθούν…

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, που αποκαλύπτει πρώτα τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών: Το NewsAuto.gr!

 

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ: Έρχεται το μικρό crossover της VW

 

Advertisement