Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο VW Amarok θα είναι (κάπως) έτσι

Ελλάδα 3:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο VW Amarok θα είναι (κάπως) έτσι

ΝΕΑ

Το νέο VW Amarok θα είναι (κάπως) έτσι

ΝΕΑ

Δείτε μια εξαιρετική απεικόνιση του νέου VW Amarok που μάλλον θα έχει και έκδοση ανάλογη του Ford Ranger Raptor.

Advertisement
Advertisement

Η ψηφιακή απεικόνιση του kolesa.ru, συνδυάζει με τρόπο μοναδικό το δυναμισμό και την κομψότητα και θα μπορούσε να είναι έτσι στην πραγματικότητα το νέο VW Amarok.

Η Volkswagen φαίνεται να έχει επενδύσει αρκετά στο Amarok που θέλει να το διατηρήσει σε τροχιά κορυφής για τα δεδομένα της κατηγορίας των pick up που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ιδιαίτερα έντονη άνθηση. Όπως και το νέο Ford Ranger, έτσι και το Amarok έρχεται να δείξει πως συνδυάζονται στοιχεία από δύο κόσμους.

 

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με την προσέγγιση της Ford, το Amarok δίνει μια αίσθηση πως «στρίβει» προς την πολυτέλεια και δεν δίνει και τόση σημασία στις επιδόσεις και τις ικανότητες να προσφέρει στον οδηγό του έντονες συγκινήσεις. Πρόσφατα, η VW κυκλοφόρησε τρία νέα επίσημα σκίτσα για το Amarok που θα κυκλοφορήσει το 2023.

Σε αυτά, εκτός από τις υπερβολικές αναλογίες, βλέπουμε πως το αυτοκίνητο έχει ένα ριζικά επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με φαρδύτερους προβολείς και πιο μυώδη μάσκα, ο σχεδιασμός του αμαξώματος είναι πιο μοντέρνος στις λεπτομέρειες. Κάτι που ανταποκρίνεται και στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καθοδόν τα νέα Ford Ranger και VW Amarok (+video)
Σχεδόν έτοιμο το νέο Volkswagen Amarok
Το νέο Ford Ranger Raptor και με V6 βενζίνης

 

Advertisement