Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Volkswagen Amarok από την Delta 4×4

Ελλάδα 23:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Volkswagen Amarok από την Delta 4×4

ΝΕΑ

Το νέο Volkswagen Amarok από την Delta 4×4

ΝΕΑ

H καινούργια γενιά τού Amarok είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και με πιο πολυτελή χαρακτήρα από πριν. Ωστόσο, το νέο μοντέλο τής Volkswagen δεν παύει να είναι ένα πρακτικό και με καλές εκτός δρόμου ικανότητες.

Advertisement
Advertisement

Αυτές τις αρετές τού Amarok αποφάσισαν να αναδείξουν ακόμα περισσότερο οι άνθρωποι της Delta 4x4, της γερμανικής εταιρείας δημιουργίας εξοπλισμού βελτίωσης των εκτός δρόμου οχημάτων.

Αυτή τη φορά, θέλησαν να ασχοληθούν με το καινούργιο διπλοκάμπινο όχημα της Volkswagen και άρχισαν να επεξεργάζονται λύσεις και ιδέες που θα ταιριάζουν καλύτερα στον χαρακτήρα του. Έτσι, δημιούργησαν ψηφιακά κάποιες εικόνες για το πώς θα μπορούσε να είναι το Amarok μετά τις παρεμβάσεις τους στα μηχανικά μέρη τού οχήματος αλλά και αναφορικά με τον εξοπλισμό του.

Advertisement
Advertisement

Το σχέδιό τους ονομάζεται «The Beast 2.0»  και στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα όχημα με έντονα περιπετειώδη χαρακτήρα και ικανό να κινηθεί σε πολύ δύσβατα εδάφη. Σύμφωνα με την Delta 4×4, το ύψος του αυτοκινήτου είναι αυξημένο κατά 15,0 εκατοστά περισσότερο από ό,τι αυτό της κανονικής έκδοσης του Amarok (το οποίο είναι 22,6 εκατοστά).

To αμάξωμά του έχει προσαρμοστεί κατάλληλα για την περίσταση. Οι προφυλακτήρες και οι θόλοι των τροχών είναι ογκωδέστεροι και διαθέτουν μαύρα προστατευτικά πλαστικά. Εμπρός, υπάρχει bull bar με ενσωματωμένη μπάρα φώτων LED, στην καρότσα έχει τοποθετηθεί προστατευτικό roll bar, ενώ υπάρχουν προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος του οχήματος.

Advertisement

Το βελτιωμένο Amarok έχει μελετηθεί να διαθέτει τροχούς 18 ιντσών και ελαστικά 35 ιντσών της BF Goodrich. H Delta 4×4 δεν ανακοίνωσε στοιχεία για την πιθανή βελτίωση και του κινητήρα του Volkswagen Amarok. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η εταιρεία πρόκειται να το διαθέσει στην αγορά εντός της επόμενης χρονιάς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Το νέο Volkswagen Amarok
Δοκιμή: Volkswagen ID.5 Pro Performance
Euro NCAP: Aκόμη μια πεντάστερη διάκριση για το Golf