Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι τα νέα ταμπλό των μοντέλων της DS

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι τα νέα ταμπλό των μοντέλων της DS

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι τα νέα ταμπλό των μοντέλων της DS

ΝΕΑ

Οι σχεδιαστές της DS Automobiles παρουσίασαν το DS M.i. 21, την πρότασή τους για το ταμπλό των μελλοντικών μοντέλων της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ένα αυτοκίνητο της DS Automobiles δεν είναι δυνατόν να μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο -αυτή είναι η φιλοσοφία των σχεδιαστών και των ανωτάτων στελεχών της.

Η συγκεκριμένη πρακτική δεν αφορά μόνο στο αμάξωμα αλλά και στο εσωτερικό των οχημάτων της. Αυτό το διαπιστώνουμε ήδη, στα υπάρχοντα μοντέλα της, συνεπώς για το μέλλον οι ιδέες είναι ακόμα εντυπωσιακότερες.

Όπως ισχύει για το M.i. 21, το εσωτερικό που αποκαλύφθηκε από την εταιρεία στο πλαίσιο της έκθεσης που πραγματοποιείται στο Grand Palais Ephémère, στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά, τα στελέχη τής DS Automobiles επέλεξαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο το οποίο να αφορά μόνο στον χώρο επιβατών ενός οχήματος και όχι σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο να υπάρχουν υλοποιημένες οι ιδέες τους και για την καμπίνα του.

Το M.i. 21 είναι ένα φουτουριστικής αντίληψης ταμπλό το οποίο διακρίνεται για τα επιμέρους στοιχεία του τα οποία δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο, εν τέλει. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, οι βασικοί άξονες για τη δημιουργία του ήταν πέντε:

Advertisement

Η φωτεινότητα στο εσωτερικό, οι όγκοι και η σύνθεση αυτών για να δημιουργείται μια αρμονία μεταξύ τους και ο ήχος από το ηχοσύστημα ο οποίος πρέπει να συμβάλλει στην ευχάριστη μετακίνηση των επιβατών.

Τέταρτο στοιχείο είναι η ευρεία οθόνη και οι δυνατότητες πληροφόρησης που θα δίνει σε αυτούς κάθε φορά και τέλος η έμφαση στην πρακτικότητα αλλά και στην ιδιοτυπία η οποία θα αποτελεί την ταυτότητά του.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Τιερί Μετρό, Διευθυντή Σχεδιασμού της DS Automobiles, η υλοποίηση του M.i. 21 είναι ένα «εργαλείο», όπως το προσδιόρισε. Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του οράματος των συνεργατών του και των σχεδίων που εξελίσσουν αυτή την περίοδο και αφορούν στα μελλοντικά μοντέλα της γαλλικής εταιρείας.

Όπως ανέφερε, ένα τέτοιο πρωτότυπο θα έπρεπε να παραμείνει κρυφό, όπως συμβαίνει συνήθως στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Ωστόσο, αποφασίστηκε να παρουσιαστεί στο κοινό για να δείξουν ότι οι ιδέες τους μπορεί να είναι καινοτόμες και εντυπωσιακές, όμως είναι ρεαλιστικές και δύνανται να εφαρμοστούν στα καινούργια μοντέλα τής DS Automobiles, αυτά που πρόκειται να παρουσιαστούν ως το 2030.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: DS 7 E-TENSE 4×4 300
H ιπτάμενη DS του Fantomas σε κοινή θέα (+video)
Οδηγούμε το DS E-Tense Performance