Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Skoda Scala με όφελος 1.500 ευρώ

Ελλάδα 22:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Skoda Scala με όφελος 1.500 ευρώ

ΝΕΑ

Το νέο Skoda Scala με όφελος 1.500 ευρώ

ΝΕΑ

Με το νέο πρόγραμμα ¨Καθαρή Αυτοκίνηση”, ο υποψήφιος αγοραστής ενός νέου -και πλούσιου εξοπλιστικά- Skoda Scala κερδίζει 1.500 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος της Skoda, το οποίο ονομάζει “Καθαρή Αυτοκίνηση”, η εταιρεία διευκολύνει την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου με υψηλή τεχνολογία και με κινητήρα τελευταίων προδιαγραφών. Πιο συγκεκριμένα, το οικονομικό όφελος μπορεί να ξεπεράσει τα 5.000 ευρώ, ενώ για το νέο Skoda Scala το κόστος απόκτησης μειώνεται κατά 1.500 ευρώ.

Βρείτε εδώ ολόκληρη την μηχανολογική γκάμα του Skoda Scala.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή του νέου Skoda Scala με τον 1.0 TSI κινητήρα των 95 ίππων και σε συνδυασμό με το προνομιακό πρόγραμμα της εταιρείας διαμορφώνεται στα 14.900 ευρώ. Η εν λόγω τιμή αφορά την εξοπλιστική έκδοση Ambition, η οποία είναι αρκετά πλούσια. Επιπλέον της βασικής έκδοσης (Active), η Ambition προσφέρει:

-Φώτα ομίχλης
-Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών
-Κάμερα οπισθοπορείας
-Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω
-Χώρο για ομπρέλα
-Ψυχόμενο ντουλάπι συνοδηγού
-Ηχοσύστημα πολυμέσων “BOLERO” με οθόνη αφής 8 ιντσών

Advertisement

To Skoda Scala αποτελεί τη μικρομεσαία πρόταση της τσέχικης φίρμας και πατάει πάνω στην πλατφόρμα MQB A0 του ομίλου VW. Η σχεδίασή του hatchback ξεχωρίζει, ενώ φέρει τη γνώριμη μάσκα της εταιρείας με μια μικρή σπορ αίσθηση. Το εσωτερικό του Scala είναι ευρύχωρο και ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 467 λίτρα.

Advertisement