Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Skoda Fabia απεικονίζεται ψηφιακά

Ελλάδα 18:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Skoda Fabia απεικονίζεται ψηφιακά

ΝΕΑ

Το νέο Skoda Fabia απεικονίζεται ψηφιακά

ΝΕΑ

Με την έλευση του νέου Skoda Fabia να πλησιάζει πολλοί σχεδιαστές κάνουν υποθέσεις σχετικά με την εικόνα του όπως η πρόσφατη πολύ ενδιαφέρουσα ψηφιακή απεικόνιση που εμφανίστηκε σε ρώσικη ιστοσελίδα.

Advertisement
Advertisement

Ο κατασκοπευτικός φακός έχει απαθανατίσει αρκετές φορές το νέο Skoda Fabia με μπόλικο καμουφλάζ σε δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο και πλέον τα σενάρια σχετικά με την εικόνα του τσέχικου supermini έχουν φουντώσει.

Στην ρώσικη ιστοσελίδα Kolesa παρουσιάστηκε μια αρκετά ενδιαφέρουσα εκδοχή του νέου Fabia η οποία έχει αρκετές πιθανότητες να πλησιάζει αυτό που θα δούμε στο αυτοκίνητο παραγωγής. Όπως βλέπετε το ψηφιακό σχέδιο έχει βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στην αισθητική των σύγχρονων Skoda όπως το Scala και  η Octavia. Το εμπρός μέρος αποτυπώνει αρκετά στοιχεία από αυτά τα δύο μοντέλα στη μάσκα αλλά και τα φώτα ενώ ακόμα μεγαλύτερο σχεδιαστικό ενδιαφέρον έχουν τα πίσω φώτα τύπου boomerang.

skoda-fabia-rendered

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει ελαφρά αυξημένες διαστάσεις σε σχέση με το υπάρχον και να βρίσκεται κοντά στα δεδομένα των VW Polo και Audi A1 με τα οποία θα μοιράζεται τη ίδια πλατφόρμα. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές το πιθανότερο είναι το Fabia να προσφέρει τις ίδιες επιλογές κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης με τα υπόλοιπα supermini του ομίλου VW με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει φυσικά στον 1.0 TSI που λογικά θα συνοδεύεται από ήπιο υβριδικό σύστημα.

skoda-fabia-rendered

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Skoda: Στα ύψη οι πωλήσεις εν μέσω πανδημίας

Kushaq: Έτσι ονομάζεται το νέο μικρό SUV της Skoda

Όλα τα νέα Skoda μέχρι το 2023

Advertisement