Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Seat Leon σε έκδοση coupe

Ελλάδα 13:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Seat Leon σε έκδοση coupe

ΝΕΑ

Το νέο Seat Leon σε έκδοση coupe

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα του το νέο Seat Leon δίνει την έμπνευση για μια άκρως ενδιαφέρουσα coupe εκδοχή του.

Advertisement
Advertisement

Δυστυχώς οι τάσεις της αγοράς έχουν περιορίσει αρκετά τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών απειλώντας μάλιστα την ύπαρξη ολόκληρων κατηγοριών όπως αυτή των τετραθέσιων κουπέ. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την έμπνευση σχεδιαστών που κατά καιρούς μας παρουσιάζουν άκρως ενδιαφέρουσες εκδοχές ακόμα και συμβατικών μοντέλων.

Μια τέτοια είναι και η πιο πρόσφατη δημιουργία από την X-Tomi Design που αυτή τη φορά παρουσιάζει μια ψηφιακή απεικόνιση της 2+2 coupe εκδοχής του νέου Seat Leon. Παρά το γεγονός πως είναι σχεδόν σίγουρο πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πάρει ποτέ το πράσινο φως από κάποιο συμβούλιο της Seat δεν μπορούμε να κρύψουμε πως το ψηφιακό μοντέλο αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση.

Advertisement
Advertisement

Το δυναμικό και αρκετά επιθετικό στυλ του εμπρός μέρους το νέου Leon παντρεύεται αρμονικά με τις πιο χαμηλές γραμμές της σιλουέτας ενός coupe. Φαίνεται μάλιστα πως ο σχεδιαστής έχει αντλήσει έμπνευση από το Audi A5 καθώς το πίσω μέρος του Leon Coupe έχει ένα πολύ κοντινό ύφος. Μια τέτοια εκδοχή θα αποτελούσε ένα πολύ ταιριαστό συμπλήρωμα στη γκάμα του Leon καθώς η Seat είναι η εταιρία με την πιο σπορτίφ απόχρωση εντός του ομίλου Volkswagen. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εκφραστεί καμία επίσημη πρόθεση για την παρουσίαση κάποιας τρίθυρης ή ακόμα περισσότερο κάποιας κουπέ εκδοχή του.