Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Renault Captur θα έχει και υβριδική έκδοση

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Renault Captur θα έχει και υβριδική έκδοση

ΝΕΑ

Το νέο Renault Captur θα έχει και υβριδική έκδοση

ΝΕΑ

Σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών βρίσκεται το νέο Captur της Renault, το οποίο θα έχει εκτός των άλλων, υβριδική έκδοση αλλά και τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

 

Με την πλατφόρμα CMF-B πάνω στην οποία έχει κατασκευαστεί και το νέο Clio, η δεύτερη γενιά του Captur βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών. Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο εντοπίστηκε στην Νότια Ισπανία κατά τη διάρκεια δοκιμών και από τις πρώτες εικόνες γίνεται σαφές πως η Renault θα συνεχίσει εξελίσσοντας την ίδια επιτυχημένη συνταγή σε ότι αφορά την κατανομή των όγκων του αμαξώματος αλλά και την οπτική «συγγένεια» με το Clio.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες προοπτικές για το νέο Captur, είναι το λανσάρισμά του και σε υβριδική έκδοση- μάλιστα με τη δυνατότητα φόρτισης με πρίζα από το οικιακό και δίκτυο (plug-in hybrid). Η υβριδική έκδοση του μοντέλου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θα έχει τη δυνατότητα κίνησης με τη χρήση μόνο ηλεκτρικής ενέργειας για 50 χιλιόμετρα. Στη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου, αναμένεται να δούμε βενζινοκινητήρα τρικύλινδρο 1,0 λίτρου, καθώς επίσης και 4κύλινδρο 1,3 λίτρων. Η επιλογή diesel θα περιλαμβάνεται στη γκάμα με το σύνολο των 1,5 λίτρων. Όπως και το νέο Clio, έτσι και το Captur θα διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνολογία για να προσφέρει σε ορισμένες εκδόσεις τη δυνατότητα υποστήριξης αυτόνομης οδήγησης, μέχρι το επίπεδο 2 ή 3.