Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο plug-in hybrid SUV της Hyundai (video)

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο plug-in hybrid SUV της Hyundai (video)

ΝΕΑ

Το νέο plug-in hybrid SUV της Hyundai (video)

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη λειτουργία της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, η Hyundai teasάρει το νέο της SUV μοντέλο, που θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα το επόμενης γενιάς Tucson.

Advertisement
Advertisement

 

Ανάμεσα στις 65 πρεμιέρες που αναμένεται να εμφανιστούν στο συγκεκριμένο motorshow θα βρίσκεται και το πρωτότυπο όχημα της Hyundai, με τον Νοτιοκορεάτη κατασκευαστή να το περιγράφει ως «ριζοσπαστικό με πληθώρα τεχνολογιών». Όπως θα διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο, μάλλον ο παραπάνω χαρακτηρισμός δεν είναι υπερβολικός, με το πρωτότυπο μοντέλο να ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση, που η Hyundai ονομάζει Sensuous Sportiness και διαθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως την απουσία χειρολαβών και εξωτερικών καθρεπτών. Επίσης, η σχεδίασή του είναι ιδιαίτερη με ένα μεγάλο σε μήκος μεταξόνιο, μεγάλους τροχούς και κοντούς προβόλους. Άλλα αξιοπρόσεκτες σχεδιαστικές λεπτομέρειες δείχνουν πως οι εμπρός, οι πίσω κολώνες, αλλά και η οροφή συνδυάζουν τις γραμμές τους και σχηματίζουν μία όμορφη σιλουέτα του πρωτοτύπου.

 

Κοιτώντας το εμπρός, το πρωτότυπο SUV διαθέτει μία μοναδικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας γρίλια που συν τις άλλοις διαθέτει ενεργές θυρίδες που είτε κλείνουν στην περίπτωση που το όχημα είναι σταθμευμένο, είτε κατευθύνουν τον αέρα, βελτιώνοντας την αεροδυναμική και την θερμική απόδοση. Πίσω ξεχωρίζει η λεπτή LED λωρίδα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα, ενώ προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικές λεπτομέρειες, εκτός του ότι θα διαθέτει υβριδική plug in τεχνολογία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement
Advertisement