Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Land Rover Discovery Sport σε εντατικές δοκιμές

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Land Rover Discovery Sport σε εντατικές δοκιμές

ΝΕΑ

Το νέο Land Rover Discovery Sport σε εντατικές δοκιμές

ΝΕΑ

Η Jaguar Land Rover βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο, καθώς μετά το δεύτερης γενιάς Range Rover Evoque, που αναμένεται τους επόμενους μήνες να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές, ετοιμάζεται και το νέο Discovery Sport, που ήδη έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης σε διάφορα μέρη της υφηλίου.

Advertisement
Advertisement

 

Κοιτώντας τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, που μας έρχονται από τις χιονισμένες περιοχές της Σουηδίας, αντιλαμβανόμαστε ότι το νέο Discovery Sport θα διαθέτει αρκετά κοινά στοιχεία τόσο με το νέο Evoque, όσο και με το Velar, τουλάχιστον σε ότι αφορά την εμφάνισή του. Παρόλο που καλύπτεται από την απαραίτητη ενδυμασία του καμουφλάζ, μπορούμε να παρατηρήσουμε την εμπρός νέα μάσκα, με τους ανασχεδιασμένους προβολείς, αλλά και προφυλακτήρα. Να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι της Land Rover δίνουν τη δέουσα προσοχή στο συγκεκριμένο μοντέλο, όντας το best seller στη γκάμα της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Αλλά εκτός των εικαστικών παρεμβάσεων, το νέο μοντέλο του βρετανού κατασκευαστή θα έχει και σημαντικές αλλαγές στα μηχανικά μέρη, όπως και νέα μηχανικά σύνολα, με σημαντικότερο την plug-in hybrid έκδοση που για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί στο Discovery Sport. Το υβριδικό σύνολο συνδυάζει έναν νέο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 lt και ηλεκτροκινητήρα 80 kW, ενώ θα το δούμε και στο νέο Evoque. Φυσικά δεν θα λείπει και η τεχνολογία ήπιου υβριδικού συστήματος 48V.

Advertisement

Τέλος, η πρεμιέρα του νέου Land Rover Discovery Sport αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.