Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Total Care & Protection: Ολοκληρωμένη φροντίδα Jaguar Land Rover

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Total Care & Protection: Ολοκληρωμένη φροντίδα Jaguar Land Rover

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Total Care & Protection: Ολοκληρωμένη φροντίδα Jaguar Land Rover

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η απελευθέρωση στις μετακινήσεις καθιστά απαραίτητο τον έλεγχο του οχήματός σας – ειδικά μετά από αυτήν τη μακρά περίοδο περιορισμένης χρήσης.

Advertisement
Advertisement

Επιλέγοντας τα εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Jaguar Land Rover, μπορείτε να απολαύσετε την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με την απόλυτη ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Total Care & Protection», η Jaguar Land Rover προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση και προνομιακές τιμές από τις 21/06/2021 έως 23/7/2021! Παράλληλα, προχώρησε στις απαραίτητες προσαρμογές στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της, εφαρμόζοντας εκτεταμένα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης των αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Παραλαβή και παράδοση οχήματος από το χώρο σας
Ήρθε η ώρα για προγραμματισμένο service; Υπάρχει ανάγκη για επισκευή; Ετοιμάζεστε να αφήσετε το αστικό τοπίο και θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο ταξιδιού στο αυτοκίνητό σας; Μπορείτε να το κάνετε, δίχως να διαβείτε την πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου σας! Η Jaguar Land Rover παραλαμβάνει το αυτοκίνητό σας, φροντίζει για τη συντήρηση ή επισκευή του και έπειτα, το επιστρέφει με ασφάλεια στο χώρο σας. Επικοινωνήστε σήμερα με τον οικείο επισκευαστή σας, ώστε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να ορίσετε ραντεβού για την υπηρεσία Pick up & Delivery.

Land-Rover-service-b1000x600

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση οχημάτων
Μπορεί να έχει επέλθει μερική απελευθέρωση στην καθημερινότητά μας, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τίποτα στη προσέγγιση της Jaguar Land Rover. Καθ’ όλη τη διάρκεια των τεχνικών εργασιών στο αυτοκίνητό σας, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα υγιεινής βάσει των πρωτοκόλλων COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης του τιμονιού, των καθισμάτων και του δαπέδου, με προστατευτικό υλικό. Επίσης, κάθε όχημα καθαρίζεται μέσα και έξω, ενώ όλες οι εσωτερικές επιφάνειες ψεκάζονται με ειδικό αντισηπτικό υγρό και σκουπίζονται σχολιαστικά, προτού σας επιστραφεί το όχημά σας.

Advertisement

Όσον αφορά στο τεχνικό μέρος, η Jaguar Land Rover σας προσφέρει:

Advertisement

Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο e–VHC/e–VHC+
Με αυτή τη δωρεάν υπηρεσία, ο Τεχνικός σας Σύμβουλος στέλνει κοστολογημένη Τεχνική Αναφορά και καταγράφει σε video τυχόν προβλήματα που εντοπίστηκαν κατά το συνολικό έλεγχο του οχήματός σας – συμπεριλαμβανομένης της αναλυτικής οικονομικής προσφοράς προς αξιολόγηση και έγκριση.

Προνομιακή Προσφορά Αλλαγής 4 Ελαστικών
Η JLR, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών πρώτης τοποθέτησης του εργοστασίου, προσφέρει δωρεάν εγγύηση 3 ετών σε κάθε αλλαγή τεσσάρων ελαστικών του αυτοκινήτου σας. Η προσφερόμενη αυτή εγγύηση καλύπτει κλιμακωτά, ό,τι ζημιά προκληθεί από εσάς, αλλά και κακόβουλες ζημιές από τρίτους.

Advertisement

Για παράδειγμα, καλύπτονται ζημιές όπως:
– Βανδαλισμός
– Κλοπή
– Καταστροφή από αιχμηρό αντικείμενο (πχ. καρφί ή γυαλί)
– Πρόσκρουση σε σταθερό σημείο (πχ. πεζοδρόμιο ή λακκούβα)

Προνομιακή προσφορά τοποθέτησης συστήματος εντοπισμού
Όσο το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στο συνεργείο, είναι ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο του οχήματός σας από το κινητό σας, με την ολοκληρωμένη λύση εντοπισμού και ανεύρεσης αυτοκίνητου που προσφέρει η Jaguar Land Rover σε συνεργασία με την G4S Telematix. Από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω ειδικής εφαρμογής και email, αλλά και σε 24/7 σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S, είστε σε θέση να διαχειριστείτε κάθε επείγον περιστατικό, όπως κλοπή, ατύχημα ή αίτημα άμεσης βοήθειας. Σε 24ωρη βάση 365 ημέρες το χρόνο και με δώρο 3 μήνες συνδρομή.

Αναλυτικότερα, με το G4S WithU Car ενημερώνεστε για όλα τα παρακάτω:

Επίβλεψη & Προστασία
– Εντοπισμός σε περίπτωση κλοπής
– Ειδοποίηση ενεργοποίησης συναγερμού
– Ειδοποίηση ρυμούλκησης
– Ειδοποίηση δολιοφθοράς
– Ειδοποίηση ανύψωσης
– Ωράριο κίνησης
– Γεωφράκτης επιτρεπόμενης κίνησης

Διασύνδεση & Άνεση
– Ιστορικό διαδρομών
– Find My Car

Οδηγική Ασφάλεια
– Ειδοποίηση ατυχήματος
– Κουμπί πανικού

Προνομιακές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και εργασία
Μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Jaguar Land Rover, έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Ειδικότερα, για όσο διάστημα διαρκεί η καμπάνια, προσφέρονται:
– έως 40% έκπτωση σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και accessories.
– έως 40% έκπτωση στις εργασίες
– Πλήρης τεχνικός έλεγχος e-VHC(+) του αυτοκινήτου σας, σε όλα τα συστήματα που προτείνει ο κατασκευαστής
– Δωρεάν απολύμανση αντί-Covid 19
– Pick Up and Delivery Service μετά από ραντεβού
– Σε περίπτωση αλλαγής 4 ελαστικών με καινούργια εργοστασιακά, παρέχεται δωρεάν εγγύηση 3 ετών
– 3 μήνες δωρεάν συνδρομή στην τοποθέτηση ολοκληρωμένου συστήματος εντοπισμού

Τέλος, σε κάθε συντήρηση του αυτοκινήτου στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Jaguar Land Rover, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα ίδια λιπαντικά Castrol που χρησιμοποιούνται και από τον Κατασκευαστή.

Κλείστε το ραντεβού σας,

Για Jaguar εδώ

Για Land Rover εδώ