Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το νέο Lada 4×4 Urban

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το νέο Lada 4×4 Urban

ΝΕΑ

Video: Το νέο Lada 4×4 Urban

ΝΕΑ

Ως Urban θα κυκλοφορήσει τελικά η νέα έκδοση του Lada Niva που εδώ και ένα μήνα σας είχαμε παρουσιάσει ενόψει της επίσημης πρεμιέρας του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου-7 Σεπτεμβρίου και φυσικά το επί 38 χρόνια παραγόμενο μοντέλο σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του τοπικού κοινού. Διατηρεί κάτω από το καπό τον αειθαλή 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.7 lt κι απόδοσης 82 PS. Εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση και τρία διαφορικά, με δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού.

Ο κατασκευαστής κάνει λόγο για βελτιωμένη ηχομόνωση και αναβαθμισμένο εσωτερικό με ηλεκτρικές ευκολίες (ηλεκτρικά παράθυρα, air condition κ.α.), θέλοντας να τονίσει πως πλέον το Lada 4×4 Urban δεν προσφέρεται μόνο για εκτός δρόμου δύσκολες αποστολές αλλά και για χρήση μέσα στην πόλη. Αισθητικά οι επεμβάσεις δεν είναι πολλές, το Urban διατηρεί την ίδια φιγούρα αλλά με ανασχεδιασμένη μάσκα κι προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Πάντως το 2016 αναμένεται το ολοκαίνουργιο Niva που θα κατασκευάζεται από την Avtovaz, η οποία έχει εξαγοραστεί από τον όμιλο Renault-Nissan. Εκεί, αναμένεται να δούμε ουσιαστικές αλλαγές και αναβαθμίσεις.

Δείτε το video που δημοσιοποίησε ο κατασκευαστής, με μία πρώτη παρουσίαση του μοντέλου, διαθέσιμη και με ελληνικούς υπότιτλους.