Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο υπερ-κατάστημα του Ομίλου Συγγελίδη φιλοξενεί πολλές μάρκες…

Ελλάδα 19:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο υπερ-κατάστημα του Ομίλου Συγγελίδη φιλοξενεί πολλές μάρκες…

ΝΕΑ

Το νέο υπερ-κατάστημα του Ομίλου Συγγελίδη φιλοξενεί πολλές μάρκες…

ΝΕΑ

Η αντιπροσωπεία της Peugeot στο Μαρούσι φιλοξενεί πλέον και άλλες μάρκες όπως Citroen, οχήματα μικροκινητικότητας κ.ά. Τα δεδομένα αλλάζουν όπως και όλα όσα ξέραμε για τις αντιπροσωπείες των αυτοκινήτων…

Advertisement
Advertisement

Ο τρόπος πώλησης των αυτοκινήτων ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει όπως και οι αντιπροσωπείες που τα διαθέτουν. Τα νέα δεδομένα δημιουργούν διαφορετικές καταστάσεις και αρκετές εταιρείες σκέφτονται όχι μόνο το… αύριο αλλά και το σήμερα προκειμένου να προφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες, περισσότερα μοντέλα ακόμα και μάρκες στα καταστήματά τους.

Οι μεγάλοι αυτοκινητιστικοί Όμιλοι έχουν βγει μπροστά και ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούν νέες καταστάσεις στον κλάδο. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό του Ομίλου Συγγελίδη κάτω από την ομπρέλα του οποίου βρίσκονται ορισμένα από τα brands του Ομίλου Stellantis.

Οι Citroen, DS, Peugeot, Opel, είναι μάρκες που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος Όμιλος και καλύπτουν σχεδόν το 33% των συνολικών πωλήσεων στην Ελλάδα (στοιχεία Ιανουαρίου).

Πολλές προτάσεις

Advertisement
Advertisement

Ήδη οι άνθρωποι της εταιρείας εργάζονται για να «στήσουν» το δικό τους πολυκατάστημα το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. Η μέχρι πρότινος αντιπροσωπεία της Peugeot αλλάζει όψη και πλέον φιλοξενήσει νέες μάρκες και νέα μοντέλα.

Ήδη οι επισκέπτες μπορούν να δούνε από κοντά ή και να οδηγήσουν μοντέλα της Peugeot, της Citroen, οχήματα μικροκινητικότητας (π.χ. Ami) κ.ά. ενώ σύντομα ίσως δούμε και νέες μάρκες.

Φουλ γκάμα

Advertisement

Με λίγα λόγια ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και να φύγει έχοντας πάρει όλες τις πληροφορίες που αναζητά για καινούργιο αυτοκίνητο.

Το «στήσιμο» της εν λόγω αντιπροσωπείας είναι κάτι που θα παίξει αρκετά στο μέλλον και θα αρχίσουμε να βλέπουμε συχνά από εδώ και πέρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γερμανικός… πονοκέφαλος το νέο Peugeot 508
Τα δημοφιλέστερα μοντέλα του 2023
Πόσα θα δίνατε για αυτό το «σαπάκι» Range Rover;